Onsdag

Idag har jag varit flitig! Först vanliga morgonrutiner. Sedan UGA möte på arbetsförmedlingen.. Var information om Tele24 och så.
Direkt efter ugan for jag på samtal hos min kontaktperson. Så förbannat skönt att få prata av sig :) Nu fokuseras det dock inte så mycket på mina diagnoser då jag avbrutit min medicinbehandling pga graviditeten. Men jag mår bättre än någonsin! Tror jag aldrig mått såhär bra psykiskt som jag gör nu :) Kontaktpersonen sa att jag inte är den första som sagt så. Hon har haft hand om en hel del andra tjejer med samma diagnoser, och de flesta har tydligen också blivit "normala" under deras graviditeter :)
Var förbi på lönekontoret och bad om arbetsgivarintyg som jag ska skicka till a-kassan samt att de ska dra mer skatt på lönen. Vill inte åka på någon restskatt ;)
Har sedan suttit på jobbet typ två timmar och surrat med några kollegor ;) De är ett så härligt gäng :) Har jagat enhetschefer idag men utan framgång. Bara för att jag vill ha tag i dem så är dem spårlöst försvunna ;) Får göra ett nytt försök imorgon när jag har lunch :) högre makter vill tydligen inte att jag ska jobba på fler ställen ;)

Har nyss bäddat ner mig i sängen, så ska ta och öppna boken en stund innan jag ska stänga ögonen för natten :) imorgon är det jobb som gäller! Bäst att passa på att jobba medans foglossningen bestämt sig för att vara snäll med mig :) Har haft ont i ca 2,5 veckor, men nu känner jag knappt av det efter mitt besök hos sjukgymnasten :)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0