Tisdag

Igår började jag få en hemsk värk. I början kändes det som mensvärk, sen började det kännas som knivhugg i området kring blygbenet. När "huggen" avtog så strålade smärtan bak mot svanken. Trodde där ett tag att jag fått riktiga värkar och skulle föda för tidigt.
Knappt sovit något inatt pga smärtan som uppstått så fort jag rört mig. Ringde barnmorskan och förklarade smärtan och oron, hon sa att det helt klart låter som foglossning. Har ju tidigare haft smärta i svanken, men de har mest varit nerver i kläm och felbelastning i fogarna. Men nu verkar den riktiga foglossningen hittat mig.
Nå vi bokade en tid till läkaren, och självklart fanns det inte någon tid förrän 19:e. Så får se hur det blir med sjukskrivning. Om graviditetspenningen går igenom så blir jag "ledig" den 23e.
Aja. Finns inte så mycket att göra åt det..


Förlovningsringen fick åka av idag :( Har känt att den börjat strama på kvällarna och idag började det redan vid 15-tiden.
Vi var hos svärisarna och hälsade på nu på kvällen, fick knappt på mig skorna när vi skulle hem! När Fredde hjälpte mig av med stödstrumporna så var mina stortår inte sig lika, väldigt svullna ;)
Känns som att allt går fort nu och alla krämpor kommer samtidigt. Men hey, så kan det bli när man är gravid :) Bara ca 10 veckor kvar, så det ska jag väl förhoppningsvis klara av! :)
Dock funderar jag på hur jag ska få på/av stödstrumporna utan Freddes hjälp när jag har ont. Jag får fundera ut nå sätt ;)

Kommentarer
Postat av: Bea

Oj vad jobbigt :(

2013-12-11 @ 17:04:16

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0