Tisdag

Var på första skoldagen idag, första på typ 2 veckor. Gick väl sisådär.
Praktiken är nu iallafall typ bestämd. Läraren skulle ringa och höra ifall jag får komma dit. Så bara vänta och se.
Ska egentligen ha psykologi B lektion imorgon, men eftersom jag ligger så illa till med studierna i den kursen, så har jag bestämt mig för att skippa lektionen imorgon och sitta och plugga hela dagen istället så jag kommer ikapp någon gång. Ska ändå ha återläsning i den kursen på torsdag. Så shit the same om jag har ett eller två arbetsområden extra.
Har nu tagit en paus i pluggandet. Hjärnan orkar inte mer. Har varit igång sedan halv 8 idag.. Det bästa med dagen är väl att jag fått tillbaka min älskade htc igen! <3 Har väntat på den i 4 veckor. Hade inte fått något sms, mail eller liknande om att den ens var klar. Skickade ett sms själv idag för att se hur de gick med den, och då stod de att den var klar att hämtas! :S På Elgiganten fick jag veta att den varit där sedan den 24:e augusti. Tummen upp för deras sms system! Nooot.
 
Anledningen till varför jag tar mig tid till att blogga är för att Fredrik ville ge mig en bit smörgåstårta ;p han ville att jag skulle få en liten paus i pluggandet och få i mig något gott :) hihi. Världens bästa gubbe <3

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0