Onsdag

Ja men den här dagen gick ju bra!
Påväg mot skolan hinner jag bli förbannad en och tre gånger innan jag är framme. Måste alla idioter som fått sitt körkort i ett cornflakespaket vara ute och köra samtidigt?
När jag är påväg mot Folketshus så ser jag hur en äldre gubbe försöker ta sig in genom entré dörrarna, stackarna fastnade där med sin rullator :( Skyndade mig dit för att hålla upp dörren åt honom. Såg då att det satt ett par små fjortisar där inne och fnissade åt gubben - tills de såg att jag hjälpte honom, då var hakorna minst sagt nere på golvet! Snorungarna hade fått sig en utskällning om jag hade haft lite mera tid på mig, var redan försenad till lektionen. Så när jag sett till att gubben kommit in ordentligt sprang jag upp för trapporna och in på lektionen. pjuh!
Tror ungdomarna skulle behöva få sig lite bättre förebilder.. För dem såg riktigt förvånade ut när dem såg att jag hjälpte gubben, jag är ju faktiskt inte så många år äldre än dem ändå.
Sedan var allt frid och fröjd, tills jag kom hem och hämtat in posten och startat datorn.. Blev ett argt samtal till Bredbandsbolaget. Men nu ska problemet vara fixat. Tror till och med killen lyckades få ner våran månadskostnad lite också, typ som ett plåster på såren när jag var så arg ;) hehe.
 
Annars har jag mest bara tagit det lugnt. Har inte orkat med att plugga.
Varit en sväng i Sangis med Gabbi och ungarna å käkat ett skräcko :) De är väl det sista jag skulle behöva trycka i käften, satt senast vid lunchtid och halvlipa åt Fredrik på telefon för att jag blivit så tjock så jag nästan inte får igen knappen på mina jeans..
Hade det varit graviditetskilon som satt sig hade jag kunnat acceptera det, jag blir mer än gärna som en valross pga graviditet.. Men nu är det ju inte så. Jag har gått upp i vikt pga all skräpmat, gottigottgott och tröstätande..
 
Nåmen.. Ska väl försöka få lite plugg gjort innan klockan blir för mycket. Kaffekoppen är redan påfylld och termosen också! Detta ska nog gå bra!
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0