Kväll

FYFANVADSKÖNT!!!!
Blev precis klar med fördjupningen i psykologin. Om det blev bra? Vette fan. Men nu har jag iallafall gett det ett försök och eftersom det är sista dagen imorgon att lämna in skiten så är jag verkligen överlycklig över att jag lyckats knåpa ihop något att lämna in ;)
Har dock insett att jag aldrig kommer hinna med det som jag har att göra i sjukvård.. Det blir morgondagens och helgens projekt. Fredrik är ju ändå inte hemma och en bil som kan krascha när som helst, så jag har då inte så mycket annat att fokusera på än plugg, tar ju mig inte härifrån direkt, om jag nu inte tar bussen.
På tal om bussen så är det buss som gäller för mig imorgon eftersom jag inte vågar köra med kombin. Ska bli intressant att se om jag lyckas vakna i tid och promenera dit bussen går ;p Nå, det är morgondagens problem.
 
Eftersom jag suttit och skrivit den där förbannade fördjupningen har jag inte hunnit äta middag, så nu är det spisen som gäller. En hamburgare blir det ;p nom nom!
Och lite SoA på det!
Efter det är det nog sängen som gäller.
 
Ganska mysigt ändå efter att Fredrik stoppat lampor bakom tv:n :) Vi slåss om vilken färg det ska vara, Fredrik byter till rött hela tiden (förstår inte varför då hans favvofärg också är lila), men nu när han inte är hemma är det jag som har makten och ändrat till lila ;)
Lila is the shit! ;)
Och så lyckades den snygga Jax komma med på bilden ;p inte illa ;)
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0