Fredag

Tror jag fick godkänt på provet. Svårt att veta, läraren skrev bara hur många poäng jag fick och hur många man kunde ha fått.. Men det borde vara ett godkänt, för jag fick mer än hälften av poängen..
Men men.
Har en hel del plugg.. Vet inte hur jag ska hinna allt, men jag gör så gott jag kan, mer än så kan jag ju inte göra :) Ska helst lämna in det på fredag nästa vecka, men hinner jag inte klart så får jag helt enkelt komma in veckan därpå och lämna de uppgifterna som är klara :) Kan inte hjälpas :)
Bara en uppgift kvar så är jag klar med Psykologi B. Känns förjävla bra!
Lite svårt att veta vad jag ska börja bara.. Har börjat läsa i boken, men känner mig stressad för att de andra uppgifterna blir liggande. Kanske börjar renskriva Sjukvårdsfrågorna så det blir lättare att läsa till provet, nu är det bara en massa kladd och extra anteckningar ;p hehe.
 
Min gubbe är påväg hem också! :) Snacka om att jag saknar honom! :)
Idag när jag kom från Kalix så fick jag någon knäpp idé och knäppte en bild på mig själv där jag gjorde än väldigt "vacker" grimas, skickade den sedan åt Fredrik ;D haha. Tror det var uppskattat ändå, även om jag inte var så värst snygg på bilden ;D haha.
 
Men men. Har inte tid att sitta vid datorn längre. Näsan i boken är det som gäller, varvat med en massa städ.. Extra mycket att göra nu när hundarna börjat fälla päls som satan..
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0