Takida

Igår kväll var det äntligen dags för Takida!

Vi åkte till Happis för att hämta upp mamma. Gav henne en biljett i födelsedags present :) Jag har varit extremt bastu sugen i flera veckor nu, så jag ringde till mamma innan vi åkte och sa att hon fick sätta igång bastun så den skulle vara varm när vi kom fram ;)
Har inte bastat på flera år, så orkade inte sitta där så länge.. Sen blev jag så svag så att jag höll på att svimma. haha.
Åkte sedan hem så att jag fick sminka mig och för att jag och Fredrik behövde byta kläder :) Fick skjuts av Fredriks föräldrar till ishallen i Kalix där Takida skulle spela :)

Tyckte det var mycket folk på ishallen :) Väldigt roligt! :)
Alltså, vilken gåshud jag hade! haha. Speciellt när de spelade "you learn".
Filmade lite, fick bli arg när minneskortet blev fullt innan "you learn låten" var klar.. :(

Seeen. Fyfan vad folket tryckte på när man skulle gå ut! Jag blev intryckt i Fredriks rygg och så hade jag mamma intryckt i mig.. Fattar inte varför folk ska ha så bråttom?
Var samma sak när jag behövde gå på toaletten. Tjejer som trängde sig före och inte visade någon hänsyn överhuvudtaget..
Löken var snäll och ställde upp som chafför, så vi kunde parta loss lite :) Åkte runt i Kalix och hade det väldigt trevlig, blev en massa skratt. Kommer inte ihåg när jag skrattat så mycket sist! :)
Slutade i Happis, en sväng på Sportbaren innan vi körde hem mamma och åt på Max :)











Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0