Faaan

Precis när jag kommit igång med pluggandet så dog mitt internet.. Jävla skit!
Blev så förbannad eftersom datorn hänge upp sig när den försökte ladda upp en ny sida.. Så det var bara att stänga ner all skit och skrika..
Sms:ade Fredrik och var irriterad, då ringde han upp mig och sa att det kanske är teknikern som kommit, eftersom de ringt i måndags och sagt att dem kommer ut torsdag eller fredag. Men GREAT! Är ju bra att han informerar mig om sådana saker, jag hade ju lika gärna kunnat vara någon annanstans än hemma!
Nå, efter ett tag kom teknikern och knackade på dörren. Gjorde lite mätningar och sen försvann han igen. Tog ett bra tag innan han kom tillbaka och gjorde om samma mätningar.
Jaja. Nu ska allt funka som vanligt igen.
Avbrottet gjorde mig dock väldigt arg, så har fortfarande inte börjat om med pluggningen. Dumt egentligen, men om inspirationen är borta, vad ska jag då göra?
Motivationen ligger på noll, och jag blir bara mer förbannad.
Jag är irriterad på Fredrik för att han inte berättat för mig att teknikern mest troligt skulle komma idag, då hade jag kunnat förbereda mig på avbrott. Samtidigt så klandrar jag honom inte, mitt minne är precis lika dåligt som hans :p
Sen är jag förbannad över att det ALLTID ska vara något som kommer emellan när jag ska göra något som kräver min fulla koncentration.

Nä. Tar och går ut med pojkarna på gården en sväng och hämtar in posten innan jag sätter mig med böckerna i famnen för 3:e gången idag..


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0