Jag älskar dig.. Eller?!

Något som jag faktiskt stör mig på, är att folk missbrukar orden "jag älskar dig".
För mig betyder de orden otroligt mycket. Jag själv säger det inte till vem som helst, hur som helst. Nej nej, man ska verkligen ha förtjänat de orden! Säger själv de orden alldeles för sällan, och visar väldigt dåligt att jag älskar någon.
Okey, Fredrik behöver jag inte säga det till eller visa det på något speciellt sätt, han vet vart jag står. Men min familj. Visar min kärlek till dem hemskt dåligt, och speciellt min mormor.

Men till saken då.
Alltså man läser vissa bloggar, man älskar folk hit och dit.
Man har nyss träffat en ny kille och några dagar senare så säger man att man älskar den personen? Alltså, i mitt huvud så tycker jag att det är konstigt. Jag kan omöjligt säga att jag älskar någon efter några dagar eller 1-2 veckor. Tycker det är så löjligt på något sätt. För mig tog det typ två månader innan jag kunde säga det till Fredrik och VERKLIGEN mena det! För då hade jag lärt känna honom bättre.

Sen att man planerar en framtid med någon som man varit med i någon ynka vecka.. Nja. Jag och Fredrik har snart varit tillsammans i 2½ år, och det är först nu som vi börjat göra upp planer för framtiden.. Vill egentligen inte kalla det planer, det är mest något som liknar drömmar och så hoppas vi på att de drömmarna slår in.

Och en sak till som irriterar mig. Det är att man håller på och byter partner titt som tätt. Alltså missförstå mig rätt nu..
Med det där menar jag dem som satt in i system att hitta en ny kille/tjej medans man fortfarande har en partner. De som är tillsammans med någon men samtidigt far runt och mitt i allt hittar sig en ny. Det som slutar med att den personen går bakom ryggen på sin partner, börjar hålla på med någon annan, och slutar med att den personen tar den nya och sårar partnern.
Visst, ibland kan man inte ro för att man känner som man gör och gör slut. Men tycker det är så sjukt när vissa sätter in det på sitt system om gör om det om och om igen. Det tar liksom aldrig slut, att man gör så flera gånger per år..
Hur kan man ha hjärta till att såra någon på det sättet? Och fortsätta med det beteendet?

Är det jag som är dum i huvudet, eller vad?
Nä, för mig låter det väldigt illa. Skulle inte ha samvete till det.


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0