Galen..

Känns som att jag lite smått håller på att gå in i väggen, vet inte hur mycket mer jag orkar.
Felix har blivit helt tokig på att kissa inne. Försökt med ALLT. Gått ut extra gånger med honom, icket, de hjälper inte. Skurar och skrubbar där han kissat med olika medel, t.o.m klorin, icket, han kissar fortfarande hur mycket som helst. Ju mer jag går ut med honom och skrubbar bort hans kiss, desto mer kissar han. Är som att han verkligen vill sätta mig i arbete. Är inge fel på hans blåsa, han kan lätt hålla sig i flera timmar. Han ska hålla på och markera revir.
Katterna driver mig till vansinne. Eller kattungarna och deras mor, för att vara mer exakt. Kattungarna klättrar överallt! De klättrar upp på hundburen, sedan kan de stå där och skrika i evigheter, för att de inte vågar komma ner. De är inte de att dem klättrar överallt å så som gör mig galen, eller ja, till viss del, för när dem klättrat upp någonstans så står dem och skriker för fullt tills man kommer och lyfter ner dem. De är jävligt högt dem skriker, flera gånger har jag trott att dem hållt på att ta ihjäl sig, för att sedan hitta dem på ett löjligt ställe där de står och skriker.
Deras mor gör mig tokig för att hon är ÖVERALLT. Har märkt att hon är hungrig hela tiden, så har smockat hela hennes matskål full med torrfoder och burkmat, så hon kan äta när hon vill, hur mycket hon vill. Men det hjälper inte. Hon går på spisen, slickar överallt, in i vardagsrummet och slickar på allt. Överallt letar hon efter något att äta, som är godare än kattmaten.
Tidigare har Lotus varit den som gjort mig galen, nu är han en ängel. Han vandrar omkring lite och checkar läget, ligger han för det mesta vid gallret in till v-rummet eller så har han lagt sig i buren. Buren har blivit hans nya favoritställe, han kan ligga där hur länge som helst. Här måste jag väl förtydliga att han går in i buren självmant, och luckan är öppen hela tiden, så han kan gå in och ut som han vill. Har märkt att många läser för mycket mellan raderna och tror att man stänger in dem hela dagarna bara för att man har en bur.

Trodde jag skulle bryta ihop, så skickade ett sms åt Fredrik. Vill inte ringa och störa honom på jobbet. Han ringde mig och vi pratade lite. Känns så skönt att ha honom att prata med..
Jag klagar mycket här på bloggen, men vart ska jag annars klaga?! detta är min klagomur.
vi har pratat om att de nu kanske är dags att kastrera Felix. Kanske försent med tanke på att han kissat så länge, men vi måste ju testa.. Inget annat hjälper ju.
Försöker intala mig själv att de inte är så många veckor kvar tills kattungarna får flytta..

Nej. Ska nu prata med Fredrik.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0