Valpkurs.

Valpkursen gick bra idag :) Känner mig väldigt nöjd med dagen, även om Lotus hade några tillfällen då han hoppade mot de andra hundarna.
Lär mig mer och mer om hundar, och lär känna Lotus bättre och bättre, och nu kan jag sa att han är osäker, det är därför han gör som han gör. Man ser den lilla svanstippen vifta, han har öronen framåt och hans blick är inte arg :) Han vet helt enkelt inte hur han ska bete sig med de andra hundarna som han inte känner :)

Idag blev det gå slalom igenom koner, kontaktövning, inkallning, teori och förbudsövning :)
Konerna gick väl sådär, men det var någon som tappat godis på marken så han var med intresserad utav de ;p hehe.
Kontaktövningen, lika bra som alltid! Ögontjänare! ;)
Inkallningen, denna gång tog instruktören av honom kopplet helt och hållet, både hon och jag litade på att Lotus kommer till mig när jag kallar in honom :) Gick skitbra! Som vanligt!
Teorin handlade om hundars beteende, alltså hur man kan se på hunden om den är glad, arg, rädd osv :) Sedan lite lagar om hundägande, vad man har för ansvar osv :)
Förbudsövningen gick ut på att det låg korv på en tallrik, och man skulle gå förbi den, och hunden fick inte ta korven :) Lotus ville ha korven de första två svängarna, men efter de kollade han bara upp på mig och ville ha godiset som jag hade :) hihi.
Fick även en liten genomgång i apport :) Ska börja träna lite smått sådant med honom, då han är väldigt egen med saker och ting :) Får han en leksak så är det hans och ingen annans :) hehe.


Ångrar inte honom en enda sekund, min söta lilla prins <3
Ja, Prinsen brukar vara hans smeknamn ibland ;)


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0