Kväller

Eller är de kanske natt? haha.
Klockan är alldeles för mycket, så jag ska lägga mig i sängen och sova :) Hoppas verkligen på att det är bättre väder imorgon så jag kan lägga lite spår!!

Skönt med lov, men dessa en-veckas-lov brukar sluta med att jag ligger sjuk hela lovet. Det blir nog samma detta höstlov, då min Freddis åkt på en förkylning. Han började klaga på ont i halsen för några dagar sedan, och nu är han snorig som sjutton.
Om han smittar mig nu.. Om jag blir sjuk under detta lov, eller veckan därefter.. Då vet jag inte vad jag gör :p hehe. Då ska jag rymma härifrån så fort Fredrik känner sig lite sjuk, och porta varenda en som är snuvig, för då blir jag sjuk :p
Nå, bara att hålla tummarna på att jag klarar mig!

På tal om sjuk.. Har blivit extremt nojjig! Vill verkligen inte bli sjuk, då jag varit sjuk så det räcker och blir över för två personer. Så nu när Freddis är sjuk, och hans lillebror varit här med förkylning, så har jag torkat dörrhandtag osv, bara för att jag är rädd för att bli smittad :p
Undviker Freddis dessutom, ligger så nära väggen jag kan i sängen :D och inga pussar här inte! Nej nej! Och inte hålla hand i soffan, då han inte tvättat händerna efter att han snytit sig xD haha.
Bacillskräcken har satt i sig ;p

Jaja, nu blev det en massa svammel. Sängen var de ja!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0