Middag

Har kommit hem från Kalix för ett tag sedan. Kom lite för sent, en viss person hade lite svårt att ta sig upp ur sängen.. hö hö.
Mötet gick fint. Fick mig en tankeställare..
Vi pratade om min folkskygghet, eller vad man ska kalla det. Jag klarar inte av att handla själv, svårt att träffa personer jag inte känner, inte stå inför folk att prata, vill inte att folk ska titta på när jag skriver något, vill helst inte äta med folk omkring mig som jag inte känner osv osv..
Det "roliga" är att när jag var liten, då klarade jag av att redovisa inför folk. Jag var väldigt nervös, men jag gjorde det och tyckte det var kul. Jag dansade på skolan, och var med i en dansgrupp eller vad man ska kalla det och for runt och dansade..
Det där skulle jag aldrig klara av idag.
Det är så konstigt hur man kan förändras på 10 år. Till det negativa.. En stor tankeställare faktiskt, varför har det blivit så? Från en framåt och glad tjej, till en som gömmer sig och är neråt.

Idag ska jag faktiskt göra middag! Ska bli Janssons faktiskt. Vi gjorde aldrig det på jul, så har nu ansjovis i kylen som jag inte vill ska bli förstörd. Så Jansson it is! Nam nam!
Tänkte bara skumma igenom Aftonbladet snabbt och sedan ska jag sätta igång och skala potatis.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0