Tisdag

Trötter..
Kämpade mig riktigt upp ur sängen i morse. Fredrik har daskat till mig i ansiktet flera gånger i natt, fattar inte varför han ska vifta så förbannat :p haha.
Sedan har han armbågat mig lite också.
Idag så sa han i alla fall att han vaknat till en av gångerna han daskade till mig i ansiktet. Och vi har även kommit överrens om att jag ska börja slå han hårt som bara den varje gång jag vaknar av att jag får hans hand flygandes på mig eller en armbåge uppkörd i magen :p hehe.

Skolan då. Satt där till 9.40 innan vi började. Var egentligen svenska, men vi redovisade våra veckotidningsplanscher.. Inte jag då, tyvärr svek jag min grupp och dem fick redovisa ensamma. Var på så dåligt humör, och as hungrig, så hade jag ställt mig framför klassen hade jag svimmat..
Efteråt så var det friluftsdag, men jag kunde inte fara dit för att jag skulle till kuratorn.
Samtalet med kuratorn kändes ganska givande faktiskt. Hon fick mig att förstå hurdanna vänner man vill ha, och vilka som man egentligen kan "kasta" bort.
Vi gick igenom social fobi, allt stämmer så bra på mig.
"Hej jag heter Sandra och har social fobi!"... hö hö.
Äh, det var inget nytt ju. Men men.
Fick en uppgift av henne som jag ska göra till nästa gång. Så nu ska vi köra hårt som bara den de här 5 gångerna vi har kvar att träffas.. :) tycker om denna kvinna alltså!

Nej, ska nu kolla upp ett nummer åt Fredrik och sedan lägga i lite mer ved i kaminen :)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0