Måndag

Varit en riktig bitterfitta idag. Usch usch.

Igår natt satt jag och googlade hundraser. Welsh corgi cardigan. En hundras som jag tror skulle passa mig perfekt!
Vet dock ingen som äger en sådan hund, så kan inte åka och hälsa på och se om jag reagerar på pälsen. Men den verkar inte ha den sortens päls som jag reagerar på.. Men vad vet jag.
Kollade upp kennlar och de vill ha 10.000kr för dessa varelser. Inga pengar jag skulle lyckas få ihop till i sommar då jag bara kommer gå hemma.. nå, sånt är livet.

Började vid 12 idag, sedan var jag så trött och kunde nästan inte koncentrera mig på vad läraren sa.. nog för att jag ändå inte förstått vad läraren sa även om jag varit pigg, var maskinlära och jag fattar ingenting av de.

Hemma kollade jag min mejl och såg att jag fått lite jobb, yey. Imorgon endast. Inte många kronor som kommer in. Men det är ju något.
Lax, potatis och romsås till middag. Hade ingen matlust så det smakade inte så bra..

Nu ska jag läsa lite bloggar. Sedan blir det att nöta youtube. Freestyle är så himla häftigt! Ååh vad jag vill börja med någon hundsport!
Kan ju börja träna med Felix! HA! Dagens skämt från mig själv.. Har redan kämpat i snart ett år med att lära honom ligga, men den där hunden är som en katt. Envis och ska gå sin egen väg.


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0