Jag är irriterad.

Väääääldigt irriterad måste jag säga!

Moestam sms:a mig igår och frågade vad jag skulle göra till helgen.. Tydligen så är det Luleå cruising på lördag. Han tänkte väl att jag skulle dit pga cruisingen, hade varit kul, för honom har man inte sett sen september..
Såklart så tar ju jag mig inte dit, de trodde jag igår, men NEJ! satan..
Sa till Fredrik att jag ville dit, men han ska väl jobba.. Det är jag 99% säker på eftersom dem kör 24-7 när dem väl börjat köra..
Ja men då tänkte jag att jag kunde fixa chafför till min bil, så kommer jag iväg utan honom, så att jag får göra något roligt än att sitta hemma varenda jävla helg när han jobbar.. Men NEJ, det gick inte heller..
Gummit är slut på 18" som sitter på nu.. "Ja men jag har ju mina egna sommardäck" kom jag på.. Men NEJ, det går inte heller, för tydligen så är gummit slut på dem också..
Jag har fan mina dubbfria vinterdäck, sätter fan på dem snart eller nå, JAG VILL TILL LULEÅ!
Vägrar sitta hemma en till helg och bara tråka. Det är ALDRIG nå bra på tv och man kan inte roa sig här.. Finns fan ingenting att göra!! Börjar bli less.. Och Fredrik jobbar ju bara natt, och det är precis DÅ det INTE går några jävlar bussar..
Ska fan fara på banken och ta ut alla pengar och köpa en massa jävla gummi till mina fälgar så kan jag åka bil hur mycket jag jävla vill . Nej, där överdrev jag, men jag funderar på att hämta ut pengar från banken..

aja. nu börjar jag bli så förbannad över att jag inte kan fara på cruisingen.. ska nu lägga mig ner här i sängen och tjura..





My baby blir ståendes i helgen.. suck..

Kommentarer
Postat av: Mia

Jag ska inte på Luleå Cruising :)

2009-05-27 @ 19:50:10
URL: http://miizing.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0