Måndag

Goddag!

Idag har jag sovit bort typ hela dagen, vaknade kanske kring 2? Fick i alla fall en massa sms så jag vaknade av de, bland annat Sofia som skrev sms och frågade om hon och Mia kunde komma hit och hälsa på . :)
Var väldigt trevligt att dem kom förbi här! Bara synd om dem att det var så stökigt och luktade illa här :p haha. Nå, dem överledve i alla fall!

Har diskat lite och plockat upp här i huset. Har även maskin igång med tvätt. Den är klar nu så ska väl gå och sätta på en ny.. Lite jobbigt är det med en så liten 3,5 kg tvättmaskin. Men det är bättre än ingen alls eller ett stor as på mer kilon som tar upp hela toaletten!

Aja.. Sitter och saknar Fredrik.. Var 22 Ha dem hade att köra.. Får se när dem blir klara.. Fredrik brukar köra typ 6 Ha på en kväll sa han, så dem borde då fan vara klara till på onsdag eftersom Kjell kör på dagarna...
Har nu börjat planera att göra köttfärssoppa när Fredrik kommer hem, för han älskar min köttfärssoppa! :) Ska skämma bort honom..
Innan han åkte i morse kom han och kramades och pussades. Slog mina armar runt hans hals och vägrade släppa honom.. Fan att han är starkare än mig, för han tog sig lös.. :p haha..

Nå men, ska i alla fall städa och göra det fint tills han kommer hem! ska lukta rengöringsmedel i hela huset när han öppnar dörren! Han tycker om när det är städat och luktar rent, precis som mig! :)

Kommentarer
Postat av: Sofia

haha, alla har fan stökigt ibland ;) och vi är inte så fin känsliga.. Hoppas vi träffas snart igen :D

2009-06-15 @ 20:39:34
URL: http://www.proppeen.blogspot.com/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0