Visste det..

Alla är på LK.. Eller nästan i alla fall.. Så jag sa till Fredrik att om han nu vill ha fest hemma så får han då ha de ensam med sina kompisar och jag lägger mig och sover vid 21 tiden imorgon..

Han försöker nu komma på olika sätt för att få mig glad.. Men hur ska jag kunna bli glad? Jag gör ingenting om dagarna, och de har jag accepterat för jag vet att Fredrik är trött efter jobbet.. Men helgerna, då är det precis samma sak som händer på veckorna, och jag orkar inte med de nå mer..
Jag är uttråkad.!
Han föreslog att vi skulle cruisa i Luleå.. Men wow, då kan vi lika gärna stanna i Kalix. För det är de enda vi gör, åker bil, sover och ser på tv.. Och gnäller över att de är varmt inne i huset.. Jag är så jävla less på att åka bil.. Vill ha körkort så att jag får börja köra istället..

Fy fan, jag hade lika gärna kunnat sitta här hemma med 10 ungar eller något, för jag är lika fast här som om jag skulle ha haft barn. Som mamma, jag är som henne, sitter hemma och ruttnar hela dagarna, medans alla hon känner jobbar på dagarna och festar på helgerna.. Och hon måste sitta hemma för att hon har så många barn osv.
För fan, mamma är ju oftare ut än vad jag är! Och hon har 4 barn hemma! Jag har noll..
Vad gör jag? Jag sover bort mitt liv, ser på tv, äter, gnäller på dagarna.. På helgerna gör jag precis samma sak. Jag börjar bli så jävla less.


Fan vad jag bara gnäller. Men de är för att jag är less och uttråkad.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0