Onsdag 2

Hej!

Jag är tillbaka från Haparanda! eller jag har varit hemma ett tag, men har inte orkat sätta mig vid datorn förrän nu.

Har sprungit efter hundarna, Felix och Bianca (mammas hund).. Sen har jag busat med Moa för fullt också :) Hon är så söt! hihi.. Känns lite tråkigt att man inte träffar henne nå ofta, men nu känner hon i alla fall igen mig när vi kommer och hälsar på. Men Fredrik är väääldigt läskig! Kommer han nära så springer hon iväg, och hon tar omvägar när hon ser att han någonstans. haha.
Hon ropar "Miiia" efter mig. Men då säger jag alltid "nej Moa, jag heter Sandra!" och skrattar.. Då härmar hon mig och säger "Sanna" .. Men efter ett tag ropar hon "Hanna" eller "Anna".. haha. Så söt flicka!

Mommo var även hos mamma när vi kom dit! Jätte roligt att hon var där, saknar henne alltid jätte mycket.. Min mommo är den bästaste som finns!
Mommos bror, fru och min gammlemommo kom förbi också. Mommos bror och fru har jag inte sett sen, ja gud vet när! Vet inte om dem var på mommo och Eeros bröllop, men var dem de, då är det 7-8 år sedan jag såg dem sist..
Dem kan inte svenska, och jag inte finska, men det gick ganska bra. Kan så pass bra finska att jag förstod deras frågor :)

Tog lite bilder på hundarna.. tänkte inte på att ta några fler bilder.. Men sätter in dem senare :) Måste gå och fixa med lite tvätt nu :)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0