Tisdag

Hoh, äntligen får man sitta ner på fetröven och ta det lugnt!

Vaknade 8.30 och fick stress fixa mig för att vi skulle hinna till Haparanda.
När vi kom till Happis åkte vi snabbt till mamma och plockade upp Robin, sen åkte vi till Unik och klippte oss. Fredrik fick vara först ;) Han blev jätte söt. hehe. Jag kände nästan inte igen honom, så när vi gick på ica så frågade jag honom "vars har min pojkvän tagit vägen? Fan jag måste ha glömt honom på Unik!".. hehe. Fick skratta lite..
Själv gjorde jag inget speciellt med håret, Klippte bort allt det torra och slitna som blivit när jag blonderat håret så hårt.. Men frisören tyckte att mitt hår var ovanligt fint för att vara så hårt färgat en gång i tiden!
Hon klippte väl av typ 5 cm, hon tyckte vi skulle behålla längden på håret. Visst visst :) Sen lite kortare snelugg och klippte upp håret. Blev då nöjd! :)

Var på Ö&B och köpte kattmat. Nej, till alla som säger att vi inte har råd. Jag ger katten det den tycker om. Siggis är kräsen, hon äter inte burkmat, men som tur är så äter hon torrfoder, men inte alla sorter! Men Ö&B's foder äter hon, och hon börjar få lite hull. Så kom inte och säg att billig mat är dålig.
Elgiganten snabbt och kolla på en tv till sovrummet och mobiltelefoner.
Ica och handla julmat och annan mat som behövs. huh, gick på 1100kr.. Men nu har vi mat tills 2009 är slut! :D haha.

När vi kom hem satte vi igång och paketerade bröd, lax osv i påsar, så nu väntar jag på att Fredrik ska föra ute det i frysen.
Väntar även på att tvättmaskinen ska bli klar. Ska tvätta hela kvällen så att jag förhoppningsvis blir av med all tvätt inatt..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0