Söndag

Ska alldeles strax gå och lägga mig, blir en tidig morgon imorrn.. Fredrik börjar jobba 6, så jag stiger upp vid 5, samtidigt som honom.
Vad jag vet så börjar jag inte förrän 11.50, så jag funderar på att fara till farmor tills jag börjar. Då får man sig en god frukost och får ta det lugnt tills man börjar. Det var hon som kom med förslaget när hon ringde tidigare ikväll..

Ja annars?
Var i Haparanda igår. Var på lite olika affärer och handlade.
Köpte en födelsedags present åt Moa som fyllde 3 år den 28:e. Men bättre sent än aldrig! Blev ett pussel. Hon är bara för söt! När hon väl öppnat presenten och såg att det var ett pussel så kom hon fram till mig och tittade ner i golvet. (Hon är blyg för mig, eftersom vi inte träffas ofta). Så Ronja kom och sa att hon ville ge en kram.
Jaha! :D hehe. då tändes lampan!
När hon gett mig kramen så sa hon tack två gånger och sen började hon pussla för fullt :) Sötungen :')

Ja, jag hittade julklapp åt Moa och Jessica. Inga dyra grejer då jag tänker på ekonomin, och dem är så små än. Men det duger! Tror dem kommer bli glada :)  I alla fall Moa! :)
Var in på Skopunkten och köpte nya skor åt Fredrik, vi köper billiga nu, för han ska efter jul köpa nya skor som är lite dyrare. Han köpte nya skor sist vi var i Happis, men Albin har varit i farten och tuggat på ena skon, så jag lovade Fredrik nya. Sånt som händer med valpar i huset! :)
Ja, sen mat på Ica. hehe.

Funderar uti julklappar.. Anton är så svårt, vad ska man ge han?
Robin ska få en Luleå match igen som förra året, de tycker han om! Så det blir julklapp och födelsedagspresent eftersom han fyller 17 den 26:e dec.
Ronja är ganska lätt ändå. Smink eller en handväska. Hon fyller ju 13?! nu i februari? Tror det är 13.. Fan jag har ingen koll på mina syskon.. Endast Robin som jag vet, eftersom han är ett år yngre mig . haha.
Fredrik har jag ingen aning om vad han ska få.. :S

Nå väl, ska nu ta och sätta rena sängkläder i sängen.. Sen ska jag mysa med den finaste <3

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0