Onsdag

Var på skolan idag. Gick igenom ett prov som vi gjort för någon månad sedan, fick 53 poäng av 77! Hade lätt kunnat få mer, såg att jag gjort en massa slarvfel.. Nå, sånt som händer, men jag är ändå nöjd!
Blev att gå igenom provet och sen såg vi en film om skadedjur (skalbaggar), ja, som helt enkelt förstör tallplantor osv.
Imorgon ska vi ut och gallra med motorsågen.. Just nu längtar jag INTE!

Nå, vid lunch kom Fredrik och hämtade upp mig, for till OKQ8 och köpte mig en macka, var så förbannat hungrig. Åkte förbi sjukan, men var så smockat med folk under lunch. huh.
Var till Råneå en sväng, Fredrik köpte en till Pioneér 12" bas. 900kr prutade han ner den till, så det var ett bra pris, helt oanvänd osv.
Så när vi kom hem efter att varit i råneå och jag varit på apoteket och gjort mina ärenden, så åkte vi hem. Började må så dåligt i bilen.
La mig i soffan och kollade tv, hemsk huvudvärk kan jag tala om! Och halsen har börjat bli krasslig. Orkar inte vara sjuk!!!!!!

Har börjat fundera över att ta kontakt med en person som betydde väldigt mycket för mig när jag var liten.. Tvekar som fan, men det kanske vore bra för mig? Om nu denna person vill ha kontakt med mig då, vill säga..
Har pratat om det med både Johanna och Fredrik, båda tycker jag borde ta kontakt..
Nå, vi får se..

Nåja.. Nu ska jag se på tv, och försöka att inte somna. Är så trött så det inte är sant..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0