Umgås

Jag fick mig en munkorg åt Steven! Är så himla nöjd!
Den är i tyg runt munnen, och sen så går spännbandet under öronen och så knäpper man ihop det i nacken.. Började fundera på att Steven kanske skulle kunna dra av sig den, men han har liksom inte fattat att han måste ta och hålla på med tassarna i nacken för att få av den ! Super!
Felix fick sig ett litet blått halsband, så nu matchar han och Steven varandra :) Måste bara ta och tvätta Stevens halsband, det är inte blått nå mera, utan brunt..

Efter att ha handlat lite åt djuren så blev det att snurra runt lite medans vi väntade på Sofia och Mia :) Så när dem var klara med sitt så for vi till Frasses och tog en mjukglass.. :) Pratade på hur länge som helst, och hade en massa skoj! Till och med Fredrik skrattade tillsammans med oss och verkade ha roligt han me :)
Kul att han kan ha roligt med mina kompisar också.. :) wunderbara man! <3

Aja.. Sitter nu och ser på Design: Simon & Tomas. Tycker att det är ett bra program och man får en massa fina idéer från dem! :)

Nå men, nu fortsätta se på tv :)

Kommentarer
Postat av: Ginaaa

jaha du har kvar den vad fint =) därför jag inte sett er brukar i bland se er eller då tidigare såg jag er ganska så ofta =) hm du kan ju höra utav dej när du är i happis nästa gång i alla fall ? =)

2009-08-06 @ 21:59:29

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0