GOD MORGON!

Jag har lov, och jag är vaken kl 8! Helt otroligt... Egentligen är det inte så konstigt, hundarna måste ju ha sin mat och gå ut och morgonkissa..
Fredrik sov för länge, så han hann inte gå ut med pojkarna innan han åkte iväg..

Är svinkallt här hemma, eldade inte något efter att vi kommit hem igår... Vi åkte till Haparanda när Fredrik kom hem. Min låtsasfarbror Harri har kommit upp från Stockholm så jag ville träffa honom :)

Nu har hundarna ätit, så nu ska dem få gå ut innan det händer en olycka på golvet.. Steven har redan pissat en gång på golvet under natten. Men det är bara en positiv sak! Annars kan han hinna kissa ner hela golvet när man vaknar och kollar i köket !
Felix som vanligt har sovit mellan mig och Fredrik i sängen :) Han är så fruktansvärt mysigt :)
Börjar nu tänka på när vi just hämtat Felix, då var han morgonpigg, ville upp kl 4 och ville inte somna om då.. Nu är han snart 5 månader och han har ställt om sig jätte och är precis som oss! Nu är han morgontrött och väcker oss inte förrän vid 10 om vi sover för länge :)
Och så vill han nästan bara ligga och mysa hela dagarna :) Det är bara ibland han får någon energikick och springer omkring och busar som fan .. :)

Aja, nu ut med hundarna, sen hör jag att Steven har börjat äta upp sin matskål igen.. Fan han biter satan i allt. Börjar bli jävligt less på det där tuggandet på grejer..
Har jag sagt att han bitit sönder ett par skor för mig? Ett par med lite högre klack som jag knappt använt.. Han bet sönder klacken på ena skon så nu går dem inte att använda nå mer..
Nu kanske ni börjar förstå att jag börjar bli smått less på han?
Tror dessutom att jag är lite allergisk mot honom.. Mamma reagerade på hans päls igår, det började klia på hennes händer och i ansiktet, och för mig har det också börjat klia om händerna när jag rör i honom.. Kan hända att jag har samma som mamma, för hon reagerar på alla Retriever raser.. Synd om jag har samma, för då kommer vi inte kunna ha kvar honom. Vill ju inte riskera att jag sen ska bli allergisk mot Felix.

Kommentarer
Postat av: S

Glad Påsk ;D

2009-04-09 @ 11:06:19
URL: http://soufiaz.blogg.se/
Postat av: S

Glad Påsk ;D

2009-04-09 @ 11:06:21
URL: http://soufiaz.blogg.se/
Postat av: Amy.C

jaha..va stressigt dt kändes:S

hmm..vad jobbar han för ngt då??

2009-04-09 @ 11:47:28
URL: http://amychen.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0