SICK OF THIS..

Nu är jag sjukt less.. Jag har blivit sjuk än en gång.. Fan så jävla less jag blir alltså.. Vaknade i lördags med feber.. Den har nu gått upp och ner hela helgen, den försvann igår och jag har känt mig bättre tills nu, nu känner jag hettan i kroppen komma tillbaka.. Var så där ruggit mysigt på lördag natt, är låg tempad (ca 36 grader), och låg fan i över 40 graders feber.. de var då inte roligt alls kan jag då tala om..

Fredag: Vaknade väl kring 11 eller halv tolv.. Ringde till Anita på Tornedalsskolan i Haparanda och hörde om inackorderingen, ja, nå hon berättade att dem har skickat ut både för september och oktober månad så dem hade inte gjort något fel. Emma kom och hämtade mig efter ett tag, hon hade varit i Boden... Åkte omkring med henne på stan, när vi åkte omkring så såg vi ju en jävel.. Vem var de då? jo, Fredrik :D hihi.. ^^ Vi körde efter honom och sen så åkte vi till Ok Q8 och pratade med han lite :)
Blev så att jag åkte med Emma till Haparanda.. Vi gjorde väl inte sådär jätte mycket, var hemma hos hennes pappa ett tag, åt på Frasses, fixade öl och sånt kuligt.. Satt sen hemma hos hennes mamma, Fredrik kom till stan efter nå tag så vi fick åka hem till min mamma och hämta honom så att hans bil fick stå kvar där ;p Efter de åkte vi tillbaka till emmas mamma och fixade oss, jag och Emma då. Fredrik var ju redan sååå fin ^^ hihi..
Robin chaffade åt oss, Bea var med i bilen :) Var inte ute sådär jätte länge ändå.. Men lite rund under fötterna hann man bli :p

Lördag: Vaknade kanske kring 11.. Kände mig inte alls nå bra, låg kvar i sängen ganska länge och myste med min älskling.. ^^ Sen steg vi upp och åt frukost.. eller jag åt knappt nå, mådde inte alls nå bra.. Mamma retade mig och sa att jag bara fantiserade, att jag bara var bakis.. Men se på fan, när hon tog tempen på mig så hade jag lite över 38 grader! Så där fick hon.
Fredrik for hem sen lite senare, typ kring 17 tiden.. var inte alls nå kul.. Men var ju lika bra ändå, han hade ju inte haft nå roligt när jag legat och ylat i min säng :p haha.. Som tur var så var han så snäll och sprutade lite av hans parfym på en av mina kuddar, så jag drömde om honom hela natten! Ja, ibland var de ju inte precis några bra drömmar, men dem kommer jag inte ihåg så bra, men de bra kommer jag så väl ihåg ^^ 

Söndag: hände inte alls något.. efter att man vaknat så tog jag ett av mina täcken och la mig i soffan och tittade på tv hela dagen.. På kvällen så såg jag och mamma 40 year old virgin :) Fan vad vi fick skratta.. inte så roligt för min del att skratta, halsen som är skitsvullen gjorde ganska ont när man satte igång och skrattade.. :/ Pratade med Fredrik på telefon innan jag somnade, ja, och sen var min söndag slut .. 

Idag har de då inte hänt nå vettigt.. vaknat, ätit , duscha, packat .. sen kommer jag inte ihåg nå mer jag har gjort.. åkte buss tillbaka till Kalix .. sitter nu hemma hos farmor och svettas som fan och dricker nyponsoppa.. skulle vela ha en massage, de skulle sitta fint nu när jag har så ont i nacken och ryggen.. oooh.. 

fan också att man ska bli så här sjuk när man har lov.. typ feber, svullen hals + att den gör jätte ont, kan inte svälja, och idag har jag fått hosta och blivit förkyld som pricken över i:et! SATAN!!!




Saknar min gulleplutt Fredrik <3... 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0