NATTI NATTI

Sitter här och har ångest över att jag sålde iväg Nora.. Hur fan kunde jag vara så jävla dum?! Fan jag saknar henne ändå bara mer och mer ju längre tiden går.. De är skitjobbigt.. Skulle gärna köpa tillbaka henne om de bara gick, men det gör de inte.. Är jätte ledsen över att jag sålde henne.. Satan också..
Jag klarar mig inte utan hund, jag gör de bara inte.. Jag känner mig inte hel.. Visst, jag har min underbara Fredrik, och de är jag glad över :) Men jag känner att de är något som saknas, och det är en hund. Har växt upp med hundar och de kommer alltid vara en del av mitt liv.. Vet inte hur länge till jag kommer klara den här saknaden av att ha hund.. De är skitjobbigt ..


Sitter just nu och pratar med Fredrik på telefon :) Ska nu gå och lägga mig i sängen och sova.. Eller sova blir inte ännu, ska prata med Fredrik ett tag till, sen blir de att nanna kudden..


Godnatt!


Fredrik <3

Kommentarer
Postat av: Hedman

Haha, herregud...hur jävla mycke djur ska du inte ha?! du har redan 1202 katter, säg fan inte att du ska klämma in en hund där också? xD

2008-10-17 @ 12:28:12

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0