Spår

Nu är vi tillbaka från spårandet :) Eller vi blev klara för en halvtimma sedan kanske, men jag stannade och plockade lite mossa ;) hehe.

Spåret gick fint! Lotus hittade spåret direkt, och han vek knappt av från de! :) Han har nu fattat vinken lite, så nu kan jag börja lägga lite längre spår, och låta de ha lite längre liggtid :)
Var så roligt när han skulle spåra upp mig :) Han kom med nosen i backen och riktigt drog Freddis med sig :D haha. Min duktiga kille :)

Nu ska jag sätta igång och beta av min lista, så den blir bortgjord någon gång :)

Söndag

Nä, jag lyckades inte fly undan bacillerna, känner mig slemmig i halsen.. :( skiiiit!
Ska googla fram alla kurer som finns mot förkylning, så jag kanske kan dämpa det lite ;) hehe. Google is my best friend!

Ser ut att vara ganska bra väder ute, så jag ska dra med mig Freddis ut till kvarnudden och lägga lite spår ;) Kommer bli svinroligt! :D

Sedan ska jag beta av lite saker på min "att göra" lista :)


Åååh så liten lilltussen var här!

Kväller

Eller är de kanske natt? haha.
Klockan är alldeles för mycket, så jag ska lägga mig i sängen och sova :) Hoppas verkligen på att det är bättre väder imorgon så jag kan lägga lite spår!!

Skönt med lov, men dessa en-veckas-lov brukar sluta med att jag ligger sjuk hela lovet. Det blir nog samma detta höstlov, då min Freddis åkt på en förkylning. Han började klaga på ont i halsen för några dagar sedan, och nu är han snorig som sjutton.
Om han smittar mig nu.. Om jag blir sjuk under detta lov, eller veckan därefter.. Då vet jag inte vad jag gör :p hehe. Då ska jag rymma härifrån så fort Fredrik känner sig lite sjuk, och porta varenda en som är snuvig, för då blir jag sjuk :p
Nå, bara att hålla tummarna på att jag klarar mig!

På tal om sjuk.. Har blivit extremt nojjig! Vill verkligen inte bli sjuk, då jag varit sjuk så det räcker och blir över för två personer. Så nu när Freddis är sjuk, och hans lillebror varit här med förkylning, så har jag torkat dörrhandtag osv, bara för att jag är rädd för att bli smittad :p
Undviker Freddis dessutom, ligger så nära väggen jag kan i sängen :D och inga pussar här inte! Nej nej! Och inte hålla hand i soffan, då han inte tvättat händerna efter att han snytit sig xD haha.
Bacillskräcken har satt i sig ;p

Jaja, nu blev det en massa svammel. Sängen var de ja!

Lördag

Var fullt upp på jobbet idag.. Slutade fyra, körde hem mamma och bombade hem med golfen..
Här hemma var middagen nästan klar när jag klev in genom dörren :)
Skulle bara vila några minuter i sängen efter att jag ätit, men råkades bli lite för länge, typ två timmar.. hehe. Men skönt vare! ;D

Ska nu se tv.

Fredag

Huvudvärk från helvetet idag.. Måste snart gå till läkare och kolla felet, tror jag spänner mig för mycket, för har så förbannat ont i axlar och nacke, som sedan strålar upp i huvudet.. Sedan så tycker jag att min syn blivit sämre, så jag behöver säkert kolla synen också, och se om jag behöver nytt glas i mina glasögon och börja använda dem igen..

Inte hunnit med mycket idag, pga huvudvärken. Tagit en treo och satt på glasögonen, så hoppas på att värken släpper snart så att jag kan börja städa.
Ska börja med engelska uppgiften, orkade inte igår efter kursen..
Lägga spår blir inte av, då det regnat.. Buhuu :( Men ska försöka ta mig ut på en promenad och träna med Lotus :)

Nu läsa lite bloggar innan jag försöker mig på städningen :)

:(

Idag var det sista träffen på valpkursen.. Känner mig lite nere pga de :( Var så roligt att fara och träna! Sen så trivdes jag så bra med instruktören också. Nå, jag lär nog träffa henne fler gånger :)
På kursen idag så körde vi balans övningar med hundarna, tydligen så är det bra att träna balans med valpar, det visste jag inte! :)
Blev en hinderbana som avslutning, gick jätte bra! Lotus var riktigt taggad, följde mig fint och sökte kontakt hela tiden! :D Guuud så fin han är!! <3

Väl hemma har jag inte gjort mycket, suttit och sett på andra avenyn med gubben och så har jag virkat :) Uppe i 34 rutor nu :p hehe. Det tar sig, sa mordbrännarn! ;p Måste dessvärre snart köpa nytt garn, är inte så jätte mycket kvar :p haha.

Imorgon (eller idag rättare sagt, om man kollar klockan), vet jag inte riktigt vad som händer. Har ingen skola, så blir väl att städa här hemma. Funderar på om jag ska gå och lägga spår och låta Lotus spåra lite :) Jag får se, det beror på vad det är för väder ute :) Om det regnar så är det ju ingen idé att försöka spåra med honom :p Om inte annat får vi köra andra övningar som tröttar lill huvudet :)

Ska nu gå och lägga mig i sängen och mysa med min gubbe :)

Torsdag

Hemma nu :)
Dagen började med att jag försov mig, lyckat! Men hann åtminståne på sista lektionen :) Fick sluta tidigare också, så jag och Josse for på Kalix BK och tränade med våra vovvar lite :) Fy fasiken vad duktig Lotus är! Är så roligt att träna med honom när han själv tycker det är roligt :) Vi kommer nog äga agilitybanan sen ;) hehe.

Sitter nu i sängen och ska börja med Engelska uppgiften :) Ids inte sitta i soffan, den är ganska så upptagen just nu.
Vet inte hur jag ska skriva eng. uppgiften, då det ska handla om skogsbruket i Sverige typ :S Får börja med att skriva den på svenska och sedan försöka översätta den :) Om jag har tur så kanske Adam är inne på facebook senare idag så får han hjälpa mig, eftersom han bor in the amerikat ;p


Sova

Nu, nu ska jag äntligen lägga mig i sängen och sova..
Suttit och virkat typ hela dagen, verkligen fastnat i virkningen nu! ;p Är typ uppe i 30 mormorsrutor nu, det går sakta men säkert framåt! Men detta projekt kommer ta ett jävligt bra tag, då jag behöver minst 270 st till! haha. Sen får man se, kanske måste ta och virka fler om jag tycker det blivit för lite :)

skulle vela duscha, känner mig flottig och äcklig :S Inte så konstigt egentligen, när jag suttit och fetat mig i soffan i typ 24 timmar, och så fick jag den där jävla mensen idag också. Mensvärken är inte direkt något jag ville ha nu också..

Nä, ska nu dricka upp min juice och sedan blir de sängen!

Arg

Fyfan vad arg jag blir på mig själv.
Varför ska det vara så svårt att lägga sig i tid? Jag klarade ju av att lägga mig vid 22 tiden för några veckor sedan! Går jag nu och lägger mig vid 22 så somnar jag ändå inte förrän efter tolvslaget..
Ska mina jävla sömnproblem komma tillbaka nu?! Fyfan.. Som om jag inte har nog mycket att tänka på redan..

Var igår och köpte garn och en virknål.. Fredrik lånade virknålar av sin mamma i förrgår kväll åt mig, jag fick en idé mitt i allt om att jag ville lära mig virka. Försökt lära mig virka flera gånger, men inte fattat ett skit, men nu har jag lärt mig virka mormorsrutor.. Är redan uppe i 11 st.. Eller redan och redan, men tycker det är ganska mycket för att ha gjort de på en dag..

Ricke.I, Gabbi och deras skitsöta Elias kom och hälsade på igår :) Fyfasiken vad söt unge dem har alltså! Riktigt litet charmtroll! :)
Efter att dem åkt hem så satte vi oss och kollade på andra avenyn, jag virkade samtidigt.. Klockan tickade iväg, och jag kände mig inte alls trött. Så nu sitter jag här, och har skola 8.10.. Tror jag i alla fall?!
Så ja, om två timmar ska jag vara på skolan.. Kommer inte funka, har ju snart varit vaken i 24 timmar.

Fattar inte varför jag ska börja strula nu igen.. Har ju klarat av att lägga mig i hyffsad tid, komma i tid till skolan, och det viktigaste, VARIT på skolan..
Nu kan jag inte sova, vaknar 1598678204 gånger, när alarmet ringer kan jag knappt stiga upp, kommer inte i tid till skolan eller så far jag inte alls..
Funkar inte, måste ha 100% närvaro om jag ska kunna få godkänt i kurserna, eller åtminståne ig..
Känner att jag har alldeles för stor press på mig.. Finns en massa saker med skolan som jag måste uppnå för att kunna få ett slutbetyg, vilket jag varkligen vill ha!
Sedan är det här hemma.. Vill ha rent och prydligt, men känns som att jag plockar, torkar, fixar och håller på, men ändå ser det ut som fan vareviga jävla dag.
Alla mina måsten läggs på hög just nu.. Har sopat allt under mattan och försöker låtsas som att jag inte ser den stora bulan på mattan..
Jag ser det hela tiden, jag känner det hela tiden, jag tänker på det hela tiden.

Måste göra något åt detta, men vad? Hur?
Vart ska jag hitta ork?
Förstör bara för mig själv när jag håller på som jag gör. Jag försöker men det blir fel.

Försökt få reda på vad jag behöver göra i skolan för att få slutbetyg.. Är bara EN lärare som gett mig svar på vad jag ska göra, och med peppning.
En annan lärare får mig nästan att vela ge upp. Får inget svar om vad jag ska göra typ, bara en massa Måsten hela jävla tiden. Det sätter sådan jävla stor press på mig. "du måste göra ditt, du måste göra datt, annars får du inte godkänt." ..... "du har hög frånvaro och missat en massa, nu måste du ta dig i kragen och fixa detta".
Inget, "de här klarar du"..

Nä, nu blev det för mycket för mig.
Vill prata med "min" kurator, men jag har inga fler tider hos henne, då måste jag först komma till läkare och få remiss, vilket inte är det enklaste.. Hade kunnat ringa henne, men har tappat bort alla lappar med hennes nummer.. Fan fan fan..

Kommer snart gå in i väggen..

Måndag

Inte haft ork eller tid att uppdatera bloggen idag.

Finns inte så mycket att säga, gjort lite ärenden och betalat räkningar, så nu är mina pengar typ slut. Som tur är kommer studiebidraget och lönen snart ;) hehe.

Ätit älgkött och potatisgratäng till middag :) Väldigt gott!
Nu är det äppelpaj som väntar! Ska alldeles strax ta ut den från ugnen :) nami nami!

Gaaah. Kan inte dagarna gå lite fortare?!
Vill ha nästa vecka NU! Men säkert blir det inte nästa vecka den kommer :( buuu..


Söndag

Fan vilket väder ute! :( Inget jag tycker om alls, och så ska jag och Lotus iväg med valpkursen och spåra i 3 timmar.. Blööö..
Känner mig inte så värst taggad, då halsen gör småont och näsan är småtäppt.. Fredrik känner också att hans näsa är täppt, så de verkar som att vi håller på att åka på en förkylning båda två..

Annars idag ska jag göra typ ingenting, förutom spårningen. Ska fara vid 13.30, och lär inte vara hemma förrän efter 17.30 någongång, så jag kommer inte hinna göra något här hemma..
Är lite orolig för Felix, såg igår när vi satt i soffan att hans högra öga var svullet.. Är fortfarande lite svullet.. Har det inte försvunnit till imorgon så ska jag ringa till veterinären.
Yes, en veterinärräkning var precis det jag behövde! Nå, jag får se vad veterinären säger imorgon.. Hoppas det inte är något allvarligt ..


Lördag

Jobbat till halv tre idag, och efter de satt jag hos mamma en sväng, Fredrik var inte så sugen på att åka hem direkt, men jag ville iväg och handla :p hehe.
For på DM en sväng, fick mig ett hus åt marsvinen :) Köpte även ben åt hundarna :)
På ICA handlade vi mat, fick mat för typ en månad för 800kr! Hur lyckades vi få så mycket mat för så lite pengar?! Sen när har vi blivit ekonomiska när det gäller mat?!

Efter ica for vi tillbaka till mamma, dem hade fixat tårta och fika så vi åkte dit och fikade :)

När vi kommit hem har vi paketerat om maten som skulle i frysen, rensat marsvinsburen och nu sitter vi och tittar på tv :)

Akvarium

Har varit in till Kalix en sväng.
For på Coop bygg och köpte mig lite silikon, och när jag såg en superfin fönsterbräda där så var jag tvungen att köpa den också ;) hehe. Vi har ännu inte fått tummen ur röven och sätta den gamla in i vardagsrummet, inte målat om den heller för den delen, så nu köpte jag en ny :)

Nyss rengjort de "nya" akvariet, väntar nu på att Fredrik ska komma med den där silicongrejjen så jag kan täta akvariet på nytt :) Vet inte hur länge detta akvarium stått torrt, så tycker det är lika bra att stryka på lite silicon så det inte läcker :) hehe.
Kommer bli såå bra sååå!

Nä, ska nu gå och leka lite med det akvariet som är i bruk ;p Behöver bytas lite vatten :)

Slö

Fan vad slö jag är!
Inte gjort något vettigt, bara legat i soffan.. blää på mig.

Nu ska Lotus få middag, sedan kanske jag åker in till Kalix..

Fredag

Fredag idag, såå skönt! Blir dock ingen vilo helg för min del, ska jobba imorgon. Men jag vill inte tacka nej till lite pengar, som vanligt! ;) höhö. Nä, men jag vill ha lite extra pengar, hundarnas försäkring ska snart betalas igen :)

Är ledig idag. Fick engelska uppgiften mailad till mig igår kväll :) Trodde aldrig engelskan skulle börja, så jag var skit nära att byta till spec-idrott, men nu jävlar börjar engelskan :) yey! :D
Skrev ut uppgiften igår också, så jag inte behöver sitta vid datorn när jag gör den :) Blir intressant att se om jag klarar av den :) hihi.

Får se vad jag hittar på idag, ser så mysigt ut där ute, så jag tror att jag och Lotus ska ut på en promenad!
Sedan ska jag väl försöka städa lite ;) hehe.
Nu blir det frukost för min del. Fick mig en liten sovmorgon idag :) Fredrik hade matat alla djuren och varit ut med hundarna när han kom hem från jobbet :) Min bumbi är verkligen världens bästa! <3


Valpkurs.

Valpkursen gick bra idag :) Känner mig väldigt nöjd med dagen, även om Lotus hade några tillfällen då han hoppade mot de andra hundarna.
Lär mig mer och mer om hundar, och lär känna Lotus bättre och bättre, och nu kan jag sa att han är osäker, det är därför han gör som han gör. Man ser den lilla svanstippen vifta, han har öronen framåt och hans blick är inte arg :) Han vet helt enkelt inte hur han ska bete sig med de andra hundarna som han inte känner :)

Idag blev det gå slalom igenom koner, kontaktövning, inkallning, teori och förbudsövning :)
Konerna gick väl sådär, men det var någon som tappat godis på marken så han var med intresserad utav de ;p hehe.
Kontaktövningen, lika bra som alltid! Ögontjänare! ;)
Inkallningen, denna gång tog instruktören av honom kopplet helt och hållet, både hon och jag litade på att Lotus kommer till mig när jag kallar in honom :) Gick skitbra! Som vanligt!
Teorin handlade om hundars beteende, alltså hur man kan se på hunden om den är glad, arg, rädd osv :) Sedan lite lagar om hundägande, vad man har för ansvar osv :)
Förbudsövningen gick ut på att det låg korv på en tallrik, och man skulle gå förbi den, och hunden fick inte ta korven :) Lotus ville ha korven de första två svängarna, men efter de kollade han bara upp på mig och ville ha godiset som jag hade :) hihi.
Fick även en liten genomgång i apport :) Ska börja träna lite smått sådant med honom, då han är väldigt egen med saker och ting :) Får han en leksak så är det hans och ingen annans :) hehe.


Ångrar inte honom en enda sekund, min söta lilla prins <3
Ja, Prinsen brukar vara hans smeknamn ibland ;)


Torsdag

Är hemma från skolan en sväng.
Började vid 9.40 idag, och fick sluta ungefär 10.30.. Eller fick en tidigare lunch rättare sagt. Orkade inte sitta kvar på skolan så passade på att åka hem. Bytt kläder och ska lämna Lotus hemma med Fredrik. Vill inte lämna honom på skolan medans vi åker iväg på någon föreställning.

Senare idag blir det valpkurs! :D yey!


Tjohooooo

Blivit en del idag ändå.. Dock inte här hemma.
Hittade ett akvarium till ett bra pris, så vi bombade iväg till Happis och kollade på de, och javisst, vi tog de! För de där priset kan man ju inte tacka nej! Så nu äger jag ett 120liters akvarium :) När vi fixat grus osv till de, så ska jag sälja de lilla fjuttiga vi har nu :)

Var även förbi hos mamma och skulle gratta Jessica som fyller 10 år idag. Den där lilla ungen var ju inte hemma, så lämnade lite pengar åt henne :)
Hjälpte Anton med sin matteläxa, och så fick jag sitta och höra på hans läsläxa :) Riktigt roligt!

Här hemma har vi inte gjort mycket, ätit en hamburgare nyss. Fredrik gjorde en snabb middag :)
Ska nu kolla snabbt igenom lite på nätet, sedan är det sängen som gäller för min del :)

Onsdag

Kommit hem från skolan för ett litet tag sedan, håller nu på och eldar lite, var bara 18 grader i huset när jag kom in :) Mysvärme blir de nu!

Får se vad som händer senare, fortfarande trött i kroppen och psykiskt så ska väl mest troligt bara ligga och slöa..


Slut

Helt slut i kroppen.
Tog mig en liten tupplur på soffan, eller liten är fel ord. Skulle bara ligga i 30 minuter, men det blev 1½ timme, som vanligt är min vilja inte nog stor, så jag sover alltid för länge..
Förstår inte hur jag kan vara så trött, och svag i kroppen..

Funderar på att åka in till Kalix och handla. Får se om jag orkar..

Tisdag

Fick fara hem tidigare från skolan, mitt i lektionen blev jag helt snurrig och skakig, klarade inte av att hålla i pennan för att handen darrade så fruktansvärt..
Ska lägga mig ner nu i soffan och vila, hoppas verkligen det försvinner snart, för de är väldigt obehagligt..

Förövrigt har jag bestämt ett motiv för en ny tatuering! Tänkte ha text också, så nu måste jag bara bestämma mig för vilken text jag ska ha, står mellan några som jag velat ha länge :)

Måndag

Den här dagen började dåligt, ville bara gråta av stress på morgonen.
Vaknade vid 7 tiden för att jag skulle hinna äta på morgonen, men icket, det hann jag inte! ALLT var borta när jag skulle ha de.. Byxorna hittade jag inte, en tröja jag tänkt ha med mig var spårlöst försvunnen.. Lotus sprang framför mina fötter hela tiden.. Ja det var en massa skit, så jag kom försent till skolan, plus att jag inte hunnit äta något.
Hungrig ut i skogen..
Fått stå och andas äckel luft i skogen, var vid soptippen.. Inte mysigt! Ville kräkas flera gånger pga lukten..

Väl hemma har jag varit svinigt trött.
Och inte slutar min otur här inte.
Fick höra en sak för ett tag sedan som mest troligt kommer hända.. Då kommer några av mina efterlängtade framtidsplaner gå åt helvete, vilket inte gjorde mig på bättre humör. Nu vill jag bara gråta för att jag är på så dåligt humör, och jätte hungrig.

Ska nu gå och kolla till klyftpotatisen, så de inte slutar med att de ser ut som små bajskorvar för att jag haft dem för länge i ugnen...

Motivation

Jag fattar inte vad som är felet i mitt huvud..
Hittar alltid någonstans ifrån motivation till att baka osv. ALLTID hittar motivationen in i mitt huvud när det gäller godsaker.
Men när det gäller träning, skolarbete osv, då kommer aldrig motivationen fram.. Ibland tittar den fram, men för det mesta är den som bortblåst..

Nej, nu ska jag gotta i mig äppelpaj, se ETT avsnitt av Andra avenyn och sedan är det sängen som gäller för mig..

Söndag

Idag vaknade jag vid halv tolv..
Hann inte mer än stiga upp så bestämde jag mig för att gå ut och städa goffen :) Den var så full med hundhår och sand, så tyckte det var på tiden att jag städade igenom den innan det blir vinter :) Nu skulle bara goffen behöva få sig en liten tvätt utvändigt också ;) hehe.

Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag..
Ska fortsätta beta av listan med saker som behöver göras, och på någon timme ska vi åka till Fredriks föräldrar och äta blodpalt :)
Funderar på om man ska ta och göra sig en äppelpaj senare idag också ;) Det suger riktigt ordentligt i gotti-tarmen!


Jag har börjat fuska, Lotus får komma upp i sängen när Fredrik inte är hemma ;) hehe.
Men det finns en anledning, sängen känns alldeles för stor när Fredrik inte ligger i sängen, och det blir kallt.
Lotus är  hyffsat stor och han är alltid så varm, därför får han komma upp och sova med mig ;) hihi.

Lördag

Sovit länge idag, varit uppe halva natten för att skriva ner en massa saker.
Har gjort en lista på saker som behöver göras, alltid bra med listor! Arbetsskada, kanske jag borde kalla de! ;) höhö.
Nä, men seriöst, lista är bra att ha, då vet man vad som behöver göras och har lite bättre koll :)
Har städat toaletten för ett tag sedan, ska nu gå in i sovrummet och börja städa där :) Ska försöka flytta sängen så det blir lite mer plats där inne osv :)
Får se vem som hinner pricka av mest i listan, Jag eller Fredrik? :p hehe. Finns några punkter som bara Fredrik kan göra, så man får se om han får de gjort innan nästa vecka är slut ;) hehe.

Nu mot sovrummet :D Lika bra att försöka göra bort allt :)

Kväll

Dagen har varit lugn..
Var då i Happis och hämtade mitt körkort, ser inte alls ut som jag, och bilden ser askonstig ut.. Och så ska jag ha de där jävla kortet i 10 år.. Ja, nå de får duga. Bara inte polisen börjar ifrågasätta mig för att det inte ser ut som jag ;p haha.

Annars har det inte hänt mycket, varit i Kalix en sväng och käkat med Fredrik, handlat lite och nu sitter jag hemma och försöker få upp lite värme i huset :)
Känner mig trött, så det blir nog en tidig kväll. Finns ändå inte så mycket att göra när Fredrik jobbar :( Nog för att vi inte gör så mycket även om han är hemma, men då är jag åtminståne inte ensam..

Well well..
Hämtade ut ett paket från Jotex idag också! :D
Men tänker inte säga vad de är ;) De får komma upp här sen när det är dags att sätta fram sakerna ;D


Fredag

Fredag idag då..
Ingen skola idag heller. Måste verkligen pressa på nu och tjata så att jag får börja engelskan någongång!

Vet inte vad som händer idag.
Funderar på om jag ska åka till Happis, mamma sms:a igår (?) och sa att mitt körkort fanns att hämta på posten, och de är ju inte öppet på helgen, om jag fattat rätt, så borde åka dit idag..
Blir nog så, kommer ändå inte ha något att göra idag då Fredrik somnat för kanske en halvtimme sedan, han lär ju sova till i eftermiddag någongång så..

Ska nu hämta något att äta, sen får jag se om jag tar hundarna och åker iväg till Happis :) Kanske Felix får stanna hemma med Fredrik, så tar jag bara Lotus med mig :) Jag får se :)


Skulle fota Selma, men så kom Lotus och slängde sig framför kameran :D han är en riktig linslus!!!

Godnatt

Fan nu blev jag uppe alldeles för länge igen!
Jävla redigeringsprogram.. Följde en video fullt ut, men ändå så funkade de inte.. Fattar inte.. Försökte göra en header, och jag gjorde allt som de stor i videon, ICKET (!!!) att det ville samarbeta med mig!!! Jävla skitprogram!! Ska jävlarns ta och avinstallera skiten snart och kasta iväg de dit pepparn växer, fyfan vad irriterande..

Ja nu kommer jag inte ens ihåg vad jag skulle skriva eftersom jag blev så irriterad på de där rövprogrammet..

Nå, kan bjuda på bild åtminståne.. Ett litet inköp jag gjorde för några dagar sedan..




Torsdag

Skulle åkt till skolan idag, men morgonen började med att jag försov mig lite, alltså vaknade 7.40, så nog hade jag hunnit till skolan. Men när jag tittade ut genom fönstret så var det snö på vägen, och såg bilar köra sakta för att de verkade halt.. Vågade inte köra med golfen, med tanke på att jag hade sommardäcken på fortfarande..
Tittade ut genom fönstret igen och Fredrik kom körandes med 123:an. Ojoj så han gled på vägen när han bromsade in när han skulle svänga in på gården :D haha. Han fick glatt backa tillbaka ;) hehe.
Både Fredrik och jag insåg att jag inte hinner till skolan även om han kör.. Så ja, jag fick stanna hemma.. Fan.
Blev att åka in till Kalix och snöra om däcken på fälgarna till sprillans nya vinterdäck :)

Var tänkt att jag snart skulle åka till BK för att gå på valpkursen, men fick nyss ett sms från instruktören om att det blir inställt idag.. FAAAAAN!!!!
Får gå ut och träna lite med Lotus istället :)

Suttit i några timmar och hållt på med EN bild! En bild från helvetet!
Har kramp i höger arm efter att ha hållt på och fylla i bilden med färg :P haha.
Här är resultatet:


wöw! :D

Fan jag lyckades!!!!


Inte gjort så noggrant, eftersom jag måste gå och lägga mig :p
Ville bara testa och se om jag skulle lyckas göra såhär! :D

godnatt!

Bildredigering

Har hållt på ett ganska bra tag och fifflat i ett bildredigeringsprogram.
Hittade inga svenska manualer, så får sitta och se på videos med engelskt tal, tur att jag är hyffsat bra på engelska ;)
Blev att ta en paus för några timmar sedan, for till Sangis med gubben och hämtade mat, sedan åkte jag till Kalix en sväng och var på BK med Josse och höll på med hundarna :)

Inte åstadkommit så mycket i detta redigeringsprogram, då jag verkligen suger på sådant här.
Jag och teknik går inte ihop, jag har redan blivit svinigt arg för att jag inte förstår. Meeeen, jag envisas och försöker lära mig! Så, så småningom lär det väl dyka upp en ny design här i bloggen, om jag fattar hur man gör med detta program! xD haha.

Ska alldeles strax gå och sova, måste bara pilla lite till med programmet xD hehe


Detta är de lilla jag åstadkommit.. Den mörka ringen ska egentligen blandas ihop finare, men vet inte vad jag gjorde för fel..


jaha

Tydligen hade jag projekt idag, därför jag inte hittat någon xD haha.
Nå, inte gör det mig något att få vara hemma!

Fått ganska mycket gjort ändå :)
Diskat, rensat kattlådan, varit ute och plockat mossa och kottar, pyntat lite på bron, osv osv :) hihi.
Nu ska jag ta och pilla lite med en ny header.. Ska försöka mig på att göra en egen design :) Gör de i en testblogg, så det kommer inte att bli några ändringar i denna blogg förrän jag ser att jag klarat av att ändra designen som jag vill ha den ;)


Onsdag

Bara massa tjaffs med skolan.
Vet inte vad jag har idag, och när jag väl kom till skolan hittade jag ingen. Schemat var för knäppt för att jag skulle fatta något.
Försökte hitta någon som jag kunde prata med, men icket, ingen var där...
Schemat måste dem göra om, de kan inte se ut sådär som de gör, man fattar ju förfan ingenting! Mitt morgonhumör är ju inte det bästa heller, så jag tog upp bilnyckeln från fickan, gick till bilen och körde hem..
På tal om att köra, fyfan vad äckligt det är att köra med framhjulsdriven bil, med sommardäck på en isig väg!
Brukar ligga kring 90km/h när jag kör till/från skolan, men nu vågade jag inte köra fortare än 60-70... hehe.
Nå, jag vill ju inte orsaka någon olycka, eller hamna i diket, så då kör jag hellre sakta! :)


Se vilken fin servett "låda" jag lyckades hitta!
Har sökt liknande hur länge som helst, och nu har jag äntligen hittat en! :D
Sådär fint vit, lite shabby, som jag gillar de! ;)

Tisdag

Såhär såg det ut i morse när jag var ute med Lotus:




Måndag

Blev ingen skola för min del, när jag vaknade på morgonen så var halsen svullen och gjorde ont..
Lika bra att stanna hemma så det inte blir värre, men imorgon ska jag absolut till skolan! :)

Får se vad som händer idag då.. Håller nu på och eldar så det blir varmt i huset, var bara 19 grader när jag väl steg upp ur sängen, höll på att frysa ihjäl! hehe.
Ska väl passa på att tvätta kläder när jag ändå är hemma, de är ju inte direkt ansträngande :)

Middag

Åååh jag är såå hungrig! Fredrik står nu och steker hamburgare och det krigar ordentligt i min mage av hunger när jag känner doften ^^ hehe.
Ja, som jag sa så blir det hamburgare till middag idag :) De är så förbannat gott, speciellt de Fredrik gör! Ost, dressing, massor av lök och sedan hambrugarbröd som max använder :) Står till och med max på förpackningen :D De där bröden är förbannat goda! Mmmm..

Nej, nu ska jag plocka bort lite skolarbeten från bordet här i v-rummet så jag kan sitta framför tv:n och vräka i mig maten ;p De är något som hör till, hamburgare till middag = äta framför tv:n :D

Städa

Toaletten är ren, tvättmaskinen går för fullt, köksbordet + marsvinsburen har fått nya placeringar och marsvinen har fått rent i sin bur :) Lite har jag hunnit få gjort idag ändå :)
Har ännu en del kvar att städa :) Eller städa och städa, dammtorka lite osv  :) Diska ska jag också göra, de lilla som är kvar sen igår :)
Tur att det inte är jag som ska laga middagen idag, så jag kan hålla på med städningen istället för att tänka på att jag ska hinna med middagen idag :D

Söndag

Idag fick jag vakna upp tidigare! Lotus började skälla vid åtta tiden för att han ville ut :) Duktig hund :) hihi.
Stod och fixade mat åt djuren och såg då något i ögonvrån genom fönstret, tittade ut och det snöade! Som tur var så hann det smälta innan de nuddade marken typ xD vill inte ha vinter ännu ;p

Annars idag får jag se vad som händer, tar nog och kör en söndagsstädning, som jag gjort de senaste veckorna :) och tvättar lite kläder, de börjar vara tomt i garderoben.. Eller ja, min låda med strumpor/underkläder och hyllan med linnen :p hehe.

Hade tänkt ta en promenad med Lotus, men får se hur det blir med den saken. Det blåser som självaste fan där ute, vissa gånger låter det som att någon smäller med något där ute mot huset :S Soptunnorna har även vält omkull.. Och så regnar de, inge vidare roligt väder för en promenad med andra ord...

Mer nerver..

Nu är det ännu mer saker som promenerar på mina nerver. ojojoj säger jag då bara. Inte långt ifrån att jag får ett allvarligt aggressionsutbrott och vet inte vad jag gör.
Och inte kan jag göra något åt de felen som är. Nej, antingen kostar det för mycket pengar, eller så ids jag inte göra något åt saken, eftersom ingen lyssnar på mig, jag är ju som luft för vissa, eller ett träd som man pissar på. Inget man tar hänsyn till i alla fall.

Nej, jag skiter i allt. eller nej, men det känns som de..
Fans så jävla less jag är nu.. hoh hoh.

Nami!

Vi har nyss ätit tacos, fy fasiken vad gott det är! Riktigt knullade smaklökarna på en! MMMMMM.
Nu sitter vi och ser på Andra avenyn, usch vad tråkigt de är att de har slutat göra nya avsnitt! :( De är ju de bästa svenska programmet på, ja jag vet inte på hur länge!


Nerver..

Vissa börjar verkligen promenera på mina nerver..

Lördag

Japp, jag lyckades sova bort hela lördagen, fan också.
Är även måttligt less på min mage som inte vill sluta göra ont. Har mina aningar om att de kan bero på medicinen, fick inte samma medicin som förra gången när jag var på apoteket..

Nåväl, får se vad som händer idag.. Eftersom magen strejkar så vill jag helst bara ligga och ta de lugnt, men samtidigt vill jag ut och röra på fläsket..

Stolt

Fasiken så stolt jag är över Lotus!
Var ute och tränade kontakt vid rörelse, eller hur man nu ska säga..
När jag var klar tog jag bort kopplet, och han började springa efter en katt, och jag fick honom att avbryta jagandet när jag gjorde inkallning! Fan vad glad! :D
Han gjorde en riktigt rejäl vändning och kom tillbaka till mig :D

Ska inte träna mer idag, nu får han ta det lugnt :) en halvtimma räcker för att hans hjärna ska vara någorlunda slut i huvudet resten av dagen, och jag vill ju inte träna honom för mycket :)
Tror jag ska ta tag i den där klassikern och läsa några kapitel ur den, så jag får den bortgjord :)

Projekt

Har hållt på med mitt projekt nu i ca två timmar :) Känner mig väldigt duktig, vet dock inte om jag ids skriva in de, då jag mest läser om olika tips osv :) Jag får se :)

Funderar på om jag ska steka lite blodpudding som en sen lunch, så kan jag göra något bättre till middag senare :) Hmm. Tror nästan det får bli så :)
Ska nog gå och väcka gubben och höra om han vill ha lite mat han också :)

Funderar även på om jag ska ta mig en promenad med Lotus :) Har nu legat på latsidan igen och konditionen måste verkligen bli bättre!


Felix är en riktig hejjare på att köra bil ;) hehe

Fredag

Ledig idag, ingen engelska för min del. Nästa vecka ska jag då se till att jag får några uppgifter i engelska, jag saknar engelskan och vill ha något att göra! Inte bara vara ledig hela tiden..

Valpkursen igår gick ganska bra, instruktören höll ett extra öga på Lotus för att se hur han betedde sig när de andra hundarna kom nära. Så nu har jag fått tips på hur jag kan träna bort hans rädsla och osäkerhet :) Bestämde mig även igår för att jag ska börja åka till BK två dagar extra i veckan, då de har öppna träningar och träna Lotus på att bara sitta och se de andra hundarna :)

Hann inte göra middagen igår, men när jag kom hem så stod köttfärssoppan på bordet ;) Vilken snäll gubbe jag har :) Han kan ju laga mat, bara han vill :D

Idag då?
Ja, eftersom jag inte har något att göra idag, så ska jag jobba lite med mitt projekt.

Hungrig

Nu har matlusten hittat tillbaka för tillfället.. Då är ju den svåra frågan, vad ska jag äta?
Coco pops, eller en knäckebrö macka och yoghurt? Hmmm..
Tror de blir knäckebröd och yoghurt ;p
Lika bra att äta lite nu så jag orkar börja göra middagen :) Idag blir det köttfärssoppa!

Torsdag

Vaknat halv tio, bra bra.
Ska nu se tv, sedan ska jag sätta igång med lite projektarbete!


Onsdag

Inte orkat skriva något idag, har inte mått så bra..

Vaknade vid halv tio, försökte få i mig frukost vilket inte var det lättaste.
Sminkade mig och efter de åkte jag till skolan för att prata med projektgubben, såklart var han ju inte där. Inge ovanligt med de, varje gång jag försöker få tag på honom så är han någon annanstans..
Tog åtminståne tummen ur röven och fotade mig till körkortet.. Inte en dag för tidigt! Har ju liksom haft körkortet några månader nu ^^ hehe. Men fotot blev det fulaste i världen.. Satt där hur länge som helst med ögonen öppna och tanten fotade aldrig, och när jag väl skulle blinka snabbt så fotade hon..
Nå, det får fan duga, orkar inte sitta där och be hon ta om fotot om och om igen.. De är ju ändå bara polisen som ska se de ;p typ. haha.
Men lite pinsamt kommer de vara att visa körkortet när jag köper snus osv, då jag ser helt drogad ut.. Men men, skitsamma!

Sovit på soffan två timmar, vaknade av att hundarna skällde och Fredriks pappa kom in. Mått illa halva dagen, fattar inte varför. Småont i magen och illamående i någon vecka nu.. Och NEJ, jag är INTE gravid. De är något annat som spökar.
Borde kontakta vårdcentralen, men jag vill inte åka på att göra en gastroskopi igen, så jag lider hellre. De är fan bland de värsta jag varit med om!

Annars har jag suttit och sett några avsnitt av andra avenyn med Fredrik, innan han åkte för att jobba.
Suttit och kollat på sista minuten resor också. Skulle vara väldigt skönt att komma bort från allt ett tag och bara tänka på sig själv. Skulle vara väldigt roligt också och få göra en resa med Fredrik :)
Tyvärr har Fredrik inget giltigt pass, enligt honom, sen så har han ju jobbet.. Och jag skolan såklart..
Men en vecka borta skulle vara såååå skönt!

Nu ska jag börja runda av och lägga mig i sängen.
Imorgon är det valpkurs igen, och denna gång ser jag inte fram emot de med tanke på Lotus uppförande förra gången. Hoppas verkligen jag får några bra tips på hur jag kan träna bort de....

yes

Nu har jag sett tv nog länge, ska nu gå in på toa och duscha och pyssla om mig själv.
Blir hårinpackning, noppa/färga ögonbryn och en massa annat. Kanske kan få mig på bra humör?
Tur att Fredrik sover, för jag ska vara helt ensam inne på toa och bara ta det lugnt..

Tisdag

Humöret är inte på topp idag, inte för fem öre. Vill bara lägga mig och sova bort hela dagen, men det kan jag ju tyvärr inte, har ju djuren att ta hand om och lite saker som måste göras. Att ligga i sängen hela dagen och sura gör ju inte saken bättre egentligen..

Dagens planer är inte många, men eftersom mitt humör är som det är så orkar jag inte pressa mig själv.
Duscha, göra projektarbete, diska, göra middag är de som jag åtminståne måste göra idag.

Nu ska jag lägga mig och se tv ett tag och försöka bli på bättre humör..

Mmmm

Nu har vi ätit, fick inte i mig så mycket, matlusten är borta av någon anledning.. Inte alls roligt då jag tycker om att äta..

Är i stort behov utav tuschpennor! Mej want!!

Skiss..

Har inte blivit något pluggande alls för mig idag. AJA BAJA!
Fastnade med pennan i handen och har hållt på och skissat lite på olika tatuerings idéer :)
Håller nu på och gör middagen åtminståne, blir korvstroganoff, Fredrik beställde :) hehe.
Bjuder på bilder jag ritat för någon dag sedan :)



Dessa är inga tatuerings idéer, ritade dem bara för skojsskull :)


Måndag

Ännu en dag.
Är ledig från skolan :D hur skönt som helst!
Fick mig en liten sovmorgon, vaknat lite före tio och har hunnit mata alla djuren och nu sitter jag och ser våra bästa år :)

Planerna för idag är att läsa ur klassikern några kapitel, köra lite projektarbete och sedan fixa middag :)
Om jag orkar ska jag ta och städa golfen :)

Mys

Vi har varit så duktiga idag här hemma :) Det är ganska så fint här nu ^^ hihi.
Vi ska nu ta och belöna oss själva, mysa framför tv:n och äta massa onyttiga saker :) Det förtjänar vi! ;)


Framåt

Det går framåt här!
Jag har tagit hand om disken, skrubbat spisen, och torkat lite skåpluckor :) Fredrik har tagit hand om köksbordet och sedan slängt lite äckliga saker från kylskåpet ;p hehe.

Vi har även hunnit skriva en middagslista för nästa vecka, så nu ska vi och handla allt som behövs till de :) Vi har blivit så dåliga på att äta middag varje dag, så nu tänkte vi ta tummen ur röven och börja göra middag varje dag, försöka åtminståne :) hihi.

Nu ska vi åka iväg och slänga konservburkar, glasburkar osv :)
Sedan blir det att panta flaskor och handla :)
När vi kommer hem blir det att fortsätta städandet :)

Söndag

Söndag idag då..
Har ingenting planerat för idag, så blir nog en städdag idag. Som vanligt så ser det ut som en svinstia här, men nu är det inte jag som svinat ner köksbordet! HA!
Eller svinstia och svinstia, det är ovanligt ostökigt, men det är mycket disk, Fredrik har en massa bråte på köksbordet och så har jag lagt lite för mycket skolgrejer på vardagsrumsbordet..

Ska nu ta och fundera på vad jag ska käka till frukost, sedan blir det att sätta igång med städandet. Jippie! eller så inte..


Lördag

Slut i kroppen, som vanligt. Blev väldigt trött på jobbet idag, varit helt svamlig i huvudet och gjort en massa konstiga saker..
1. Jag skulle hämta en toarulle, och väl framme vid städvagnen så kom jag inte ihåg hur en toarulle såg ut..
2. Skulle gå och lämna skitig tvätt i tvättvagnen, och var nära att slänga den skitiga tvätten i sopsäcken istället.
3. Jag fattade inte åt vilket håll jag skulle gå i korridorerna.

Alltså, en helt förvirrad dag, men mamma har fått sig ett gott skratt åt mig i alla fall! ;)

När jag slutat jobba for jag och mamma och beställde pizza, hennes gubbe och min lillasyster kom och hämtade oss därifrån sen :)
Käkade pizza och sen satt jag och mamma mest och myste med vovvarna medans jag väntade på att Fredrik skulle fixa klart extra ljusen som han kopplat in på mammas och hennes gubbes bil :)

Kom hem för nå tag sedan, inte hänt mycket. Hann inte mer än logga in på msn så tvingade Henke mig att prata via msn, hade lite problem med micken, men sen gick de bra ;p haha.

Nu ska jag och Fredrik se lite Andra avenyn, F fixade hem de ;) nice nice nice!!


Kväll

Det förra inlägget skulle ha publicerats tidigare, men nu när jag loggade in så var det sparat i utkast.. skit.

Sitter och funderar på vad jag ska göra ikväll.. Blir ju inte att vara uppe så länge till, då jag ska jobba imorgon.
Att jobba då man egentligen vill vara ledig pga att skolan tar så mycket energi är ju inte vill, men jag kan inte tacka nej till pengarna :) Fått räkning nu på hundarnas försäkring så nu behöver jag verkligen alla pengar jag kan få :)

Hmm.. Nå kanske lika bra att gå in i sovrummet och läsa ett kapitel ur den där klassikern, så man får de bortgjort :) Skulle kunna sitta i vardagsrummet och läsa, men jag står över då Fredrik är hemma, befinner jag mig i samma rum som han när jag läser så börjar han bara kackla om en massa och avbryter mig i läsandet xD haha.
Nog för att sovrummet inte är till så stor hjälp heller, för då kommer han in dit och avbryter mig ;D Mohahahaha


Fredag

Skönt att få sova hur länge man ville idag :) Blev att sova till halv tio, sedan kom Fredrik in i sovrummet och började kackla, så Lotus fick komma upp i sängen och mysa lite med mig ^^ hihi.

Känner mig besviken över valpkursen igår..
Först visade sig att vi skulle ha en vikarie, jippie.
Körde lite olika grejer, sedan blev det "fot" och vi skulle gå slalom igenom de andra som stod i en ring. Gick inte bra för mig och Lotus. Han började göra anfall mot de som gick förbi, och när det var våran tur att gå runt, då drog han och skulle till de andra hundarna, och inte på ett busigt sätt, det var väldigt mycket skällande och morrande.
Känner mig lite bättre till mods idag dock. For på Häst & Hundliv, som numera heter DjurMagazinet, för att köpa en sele/bälte åt Lotus. Vill ju att min lilltuss ska vara säker i bilen han också :) nåväl, där träffade jag på Maria, instruktören, och berättade vad som hänt igår på kursen. Vi pratade om de, hon berättade att han säkert bara är rädd, osäker och stressad, så han gör anfall i sin frustration.
Vi ska prata mer om de nästa vecka när vi träffas igen, så hon får se hur han gör och då kan ge mig instruktioner på hur jag kan träna bort de..


RSS 2.0