Natten är värst..

Natten är alltid värst. Varför är det så?
Speciellt när jag är ensam. När Fredrik är hemma mår jag mycket bättre.
När han är borta så lyckas jag hålla mig i hyffsat tillstånd under dagen.. Men när kvällen kommer, då anfaller tankarna mig och jag känner mig bara totalt värdelös.
Matlusten är i princip borta. Vill bara kräkas åt allt. Under dagen var jag extremt sugen på makaronilåda och gjorde då den maträtten. Men under den tiden jag gjorde korvstroganoff till Fredriks matlådor kom illamåendet. Sju små tuggor av makaronilådan lyckades jag få i mig. De är det enda jag fått i mig idag förutom en halv kexchoklad, ramlösa och medicin..
Vill så gärna börja må bra igen, få vara glad och slippa gå runt och hata mig själv hela dagarna.
Måste ringa psyk när jag vaknar.. sköterskan sa att hon skulle ringa mig varje fredag. Ja, tre fredagar har gått nu och hon har inte ringt än. Medicinen funkar sisådär. Har mindre raseriutbrott och är lugnare, men jag är fortfarande konstant trött, svag och nedstämd..
Laddade ner bloggappen. Får se hur den fungerar.. Ligger i sängen och har försökt sova. Totalt omöjligt att sova med demonerna i huvudet på mig. Ska öppna boken och läsa lite, så kanske mitt huvud kan varva ner..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0