Måndag

Ännu en måndag. Inte ens två veckor kvar av Freddes semester :( Hur fan ska jag klara mig utan honom igen?! Börjar bli något less på livet som gräsänka på veckorna! Vill att Fredde får ett vanligt jävla jobb här i Kalix, så han åtminståne kommer hem varje dag.. Men neeeeej.
 
Annars då?
Sjukskriven så det sjunger om det! Läkaren tog mig på allvar och var lite oroad när han knappt kunde trycka på mina axlar innan jag skrek till.. 2 augusti tar sjukskrivningen slut, sen har jag tre dagar på jobbet kvar, efter det är mitt vikariat slut. hmm..
Är bara hemma nu och tar det så lugnt som möjligt. Fredde har varit en klippa! Första dagarna när jag hade som värst värk, då har han passat upp mig väldigt bra :) Nu när jag inte har ont får jag göra det mesta själv igen ;) haha. Märker att värken håller sig borta så länge jag inte stressar upp mig. Så fort jag blir det minsta lilla stressad så spänner jag axlarna och då är det kört.. 
 
Sen har jag fått någon nojja över att det inte finns någon bebis :( Typ att det kommer vara tomt när vi är på Ultraljudet i vecka 18-19... Men jag har ju symtomen kvar, så jag försöker intala mig själv att jag svamlar ;D

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0