Måndag

Höll mig vaken till 06.08, då tittade jag på klockan sista gången. 07.42 slog jag upp mina blå och började min dag - pojkarna ut på gården för en morgonpink, utfodra dem och sedan börja fixa mig själv.
9.14 klev jag in genom portarna på Folkets hus. Alltså 14 minuter sen till provet.
Aja, det gick bra ändå. Gjorde provet och 10.28 klev jag ut genom portarna, klar och ändå hyffsat nöjd med vad jag lyckades åstadkomma under provet.
Tog Lotus och promenerade till DjurMagazinet där jag äntligen fick mig en slags klövjeväska åt Lotus. Inte den jag tänkt mig, men jag tog det som fanns hemma till billigaste pris, duger gott och väl. Spände på Lotus väskan bara för att han ska vänja sig vid den, och så styrde vi fossingarna mot Strandängarna. Gick där efter gångvägen och Lotus skötte sig exemplariskt :) Knappt ett ljud kom ur hans mun, enda undantaget som jag faktiskt har förståelse för var när en mycket större hund började skälla åt Lotus och ställa sig på bakbenen. Då skällde Lotus tillbaka.
Mammahjärtat är stolt iallafall! :)
Åkte hem och hann inte göra så mycket innan Gabbi kom hit på en mugg Cappuccino och lite surrande :) Var trevligt som vanligt :)
 
Är sjukt trött nu. Funderar på om jag ska orka springa till postlådan eller om jag ska strunta i det..
Nä. Jag vet inte.
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0