Onsdag

Denna vecka har bara varit skit, typ.
Är nere i någon slags svacka då jag gråter för minsta lilla grej. Det här med barn funkar knappt längre för mig, idag när det var ett avsnitt av En unge i minuten satt jag och bölade hela tiden. Klarade inte av det till slut, bytte kanal och slöt ögonen och somnade en liten stund.
Jag orkar inte med denna barnlängtan längre. Den äter upp mig innifrån. Pallar inte med andras bebislycka längre. Vill bara gräva ner mig så jag slipper höra och se saker som har med bebisar och graviditet att göra.
Skulle egentligen bara vela sätta undan datorn och telefonen och skärma av mig från omvärlden, men jag är för beroende av allt sån där..
 
Har sökt hjälp för depression. Får ingen hjälp. Min läkare är rädd att det är något annat än en vanlig depression. Väntetiderna till psykiatrin är väldigt långa, men min läkare är rädd att jag väldigt snart kommer göra något dumt, så hon har lyckats påskynda processen väldigt mycket. Redan på måndag ska jag på bedömningssamtal på psykiatrin i Sunderbyn. Ska bli intressant att se vad man kommer fram till, om det är en vanlig depression, eller om jag är psykiskt sjuk.
Bipolär sjukdom, är något dem misstänker. Därav anledningen till varför jag inte får bli behandlad mot depression.
Själv vet jag inte vad jag ska tro längre, men mår bra, det gör jag inte.
 
Nu när jag äntligen är klar med skolan, så har allt äntligen börjat rulla framåt. Fredrik har under veckan frågat runt på sitt jobb om någon vet av lägenheter, eller billigt hus, i Gällivare.
Yepp, vi har nu bestämt oss. Vi ska flytta till Gällivare. Om jag nu inte skulle lyckas få ett fast arbete i Kalix. Vilket är väldigt tveksamt. Ska jag fortsätta som Usk så är det poolen som gäller, och det orkar jag inte med. Jag måste ha ett fast ställe att vara på, mitt psyke orkar inte med att hoppa mellan olika arbetsplatser. Sen får jag aldrig de passen jag kan jobba, innan jag ens hunnit tacka ja, så får jag ett sms om att tjänsten redan är tillsatt. Det är GARANTERAT nå jävla fuffens med det där sms systemet. Helt hundra på det.
Att jobba inom hemtjänsten går bra, även om man åker runt. För jag åker ju runt mellan samma vårdtagare. Sen är ju kontoret på samma plats, jag vet vart allt finns i lokalen osv. Så nej, vikarie på flera ställen, då kommer jag ligga i blödande magsår inom en snar framtid. Det är bland annat därför som jag inte sökt mig in som vikarie på fler ställen än Näsbygruppen. För jag vet inte hur jag ska orka.
 
Nä. Jag tror att den här flytten är vad vi behöver. En nystart. Flera säger att Gällivare är ett dåligt ställe, skit, bara idioter där osv. Men vart är i så fall det perfekta stället att bo på?
Under den veckan förra året, då jag var med Fredrik till Malmberget när han jobbade. Det kändes som hemma. När jag tänker på en flytt dit, då känns det som att jag längtar hem. Tycker det känns sjukt, men de är så jag känner inom mig.
Samtidigt känns det inte roligt att lämna familjen. Det blir ju ganska många mil mellan. Men jag tror fasen vi måste testa i alla fall. Trivs vi inte i Gällivare kan vi alltid flytta tillbaka till Kalix igen! Vi kommer ju ha kvar huset.
 
Nu blir det en dusch, och middag. Har totalt glömt bort att äta middag idag. Ingen ovanlighet egentligen, börjar bli en vana vid det här laget. Glömmer nästan alltid bort att äta.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0