En massa som händer nu..

Nu händer det en massa tycker jag. Känns som att jag inte får en lugn stund och inte hinner med något. Dagarna har för få timmar, det kan man verkligen säga!
Just nu är det mycket spring på arbetsförmedlingen, kallelser hit och dit. Börjar redan vara trött på det.
Har lagt mig tillgänglig mer på TimeCare nu. Så får hoppas jag får jobba mer nu, att jag hinner tacka ja på smsen som droppar in. Händer alltför ofta att jag inte hinner svara trots att jag nu för tiden sitter med mobilen i händerna nästan hela dagen pga detta sms system.
Jag måste på kommunen och lämna in betyg på att jag nu är utbildad Usk och ska ha högre lön, och få mig ett arbetsgivarintyg som Unionen vill ha.
 
Fick samtal från min ssk på psykiatrin idag, hon har haft möte med läkaren idag och de har i princip konstaterat adhd nu. Läkaren ville träffa mig för att prata lite om hur jag mår och diskutera den kommande behandlingen. Detta kommer ske redan på fredag! Känns så skönt att dem har tagit mig på allvar och försöker skynda på processen så mycket det bara går!
Att leva med en konstant ilska i kroppen, pendla i humöret och få riktigt hemska aggressionsutbrott hela tiden, det är inte roligt och väldigt jobbigt. Att Fredrik stått ut med mig alla dessa år, det kan jag verkligen inte förstå. Han är en klippa <3
 
Var och jobbade kväll idag. Full rulle. Kändes som att jag knappt hann sitta ner. Fanns knappt tid till att dricka. Tur att vi har fina vårdtagare som för det mesta förstår våran situation. Hos ena vårdtagaren blev jag nedtryckt i en köksstol och fick mig ett glas saft och lite vaniljdrömmar, "jag vet att du älskar dessa vaniljkakor" :) haha. Hur söt som helst! :) Man blir lite paff, det är ju meningen att jag ska ta hand om dem, inte tvärt om :)
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0