Måndag

Ännu en dag full med... Ja... Irritation och motgång.
Varit uppe hela natten, fastnade vid ett släktforskningsprogram. hehe. Kunde verkligen inte slita mig därifrån! Fast nu har jag kört fast, behöver hjälp från släktingar om jag ska kunna fortsätta bygga vidare på släktträdet..
Gav hundarna frukost innan jag la mig på soffan för att vila några timmar. Självklart vägrade Felix äta. Blir så frustrerad när han matvägrar. Felix lillmage skrek för fullt av hunger, men han vägrade äta :( Blir bara värre och värre också, för han matvägrar pga att han är olycklig.
Gick ut med hundarna för en snabbkiss på gården, blev inte någon snabbkiss.. Lotus sprang i vanlig ordning ut i skogen för att skita, inga problem med det, de är liksom Lotus grej att springa ut i skogen när han vill skita och sen kommer han tillbaka direkt när han lättat på trycket. Fast denna gång bestämde sig Felix för att springa efter Lotus ut i skogen. I helvete Felix kom när jag ropade. Hatar den här årstiden, varje år är det samma sak, Felix slår igen öronen och lyssnar inte ett skit.
Nåja, efter många om och men så kom han tillbaka. La mig i soffan för att villa. 20 minuter hann jag ligga innan Sickan bestämde sig för att riva ner en tallrik + ett glas som stod på diskbänken i väntan på att få komma in i diskmaskinen.. Då var det bara att sätta igång att plocka upp alla delar och dammsuga ordentligt.
Sen har det bara fortsatt.. Fryser och har ont i kroppen, känns som feber, men termometern visar en normal temp. Mensvärk from hell, illamående som kommer och går och en hemsk huvudvärk.
Fick mindre roliga brev på posten idag också, så imorgon måste jag åka in till Kalix och reda upp problemen.
Nu räcker det fan med problem för idag..
 
Är så orolig för Felix och hans mående :( Så länge Fredde är hemma så är han en glad liten prick, men så fort Fredde åkt till Gällivare är han som en helt annan hund, deprimerad.. :(
När Fredde är hemma så vill Felix busa, han äter mycket bättre, uppfostrar Taro, bättre kroppshållning, är vaken mer osv.
Men nu.. Det blir bara värre för varje gång Fredde åker iväg. Jag får honom knappt att äta under de dagar Fredde är borta. Felix vill knappt vara ute, han sitter i princip bara på bron. Han ligger mest i soffan och sover, håller sig undan lite. Taro är en pain in the ass och är på Felix nästan hela tiden, slickas och försöker få honom att leka. Om Fredde är hemma så brukar Felix antingen börja leka med Taro dessa gånger, eller säga ifrån och visa att han inte orkar. Nu ligger han bara i soffan och låter Taro slicka och bita på honom, han orkar inte bry sig :(
Det är som att Felix försöker sova bort dagarna så Fredde kommer hem fortare..
Försöker verkligen muntra upp honom, men jag lyckas inte. Vet snart inte vad jag ska göra med honom. Fredde kan ju inte ta honom med sig heller, han blir ensam för många timmar medans Fredde är på jobbet..
 
Det blir som en ond cirkel.. När Felix är så här olycklig, då mår jag sämre. Känner mig otillräcklig och värdelös när jag inte kan få honom glad. Hundarna är ju mitt liv, så mår inte dem bra, då mår jag också dåligt..
Lotus blir också lidande. Han är så känslig för olika sinnesstämningar. Lotus reagerar på att Felix bara ligger och sover, Felix är ju hans bästis. Sen blir det ju inte bättre av att jag blir orolig och ledsen pga Felix..
Måste komma på ett sätt att göra alla nöjda och glada. Jag kommer få kämpa som fan med att åtminståne få lite liv i Felix under de dagar som Fredde är borta. Men helt klart värt det, för mina pojkar förtjänar det bästa, att få må bra och vara nödja och glada..
 
Terroristen Sickan i egen hög person. Ja, inte kan man ju vara arg på honom när han är så fin! :)
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0