Torsdag

Imorgon är det sista dagen på praktiken.
Känns så jävla skönt, samtidigt som det känns jävligt tråkigt. Har haft roligt dessa fyra veckor!
Känner mig dock lika värdelös som alltid, lyckas inte ens komma i tid någon utav dagarna.. Finns en risk att jag blir underkänd pga detta. Jag stiger upp i tid VARJE DAG, det är inte där problemet sitter. Spelar ingen roll hur tidigt eller sent jag stiger upp, det är ALLTID något som börjar strula. Kommer alltid halvt inspringandes i usk-rummet några minuter efter 8, klockan inne på uskrummet går några minuter före också..
Det är ALLT som strular, hundarna, bilen, nyckeln i dörren, skorna, katterna. Som sagt, ALLT. Har testat stiga upp 10 minuter tidigare flera gånger, men då är det ändå något som strular till det och tar dessa 10 extra minutrarna av mig.
Hur FAN lyckas det?! Jag fattar inte. Jag har verkligen gjort mitt bästa, men det funkar inte. Hjälper väl inte heller att jag är som en zombie på morgonen när jag stigit upp efter att ha fått 3-4 timmars sömn. Läraren tyckte att jag klarar av att vara på praktiken ändå, trots för lite sömn.. "Jag är ju ung och klarar av detta".
Jo tjena..
Nej, jag duger inte ens till att komma i tid.
 
Mänken gick ju åt helvete. ETT kapitel som är inskickat. Klarar inte av att plugga med denna press. Jävligt roligt nu med tanke på att 2 kurser mest troligt startar på måndag. Och så är det ju de där förbannade omprovet i sjukvård.
Har god lust att hoppa av och skita i allt. Men det känns ju onödigt eftersom jag blir klar till jul..
Aja.
Jag går ju snart in i väggen, det blir lösningen på mina problem.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0