senaste..

Valborg hände det inte sådär jätte mycket. Jag fick en fix idé och gick ut för att skotta fram Fredriks brors cykel. Den har stått här på gården i två år nu, så jag tog mig friheten och "gav" den åt Fredrik! ;)
När Fredrik pumpat däcken, höjt sadeln och smort kedjan satte jag Felix i min cykelkorg och Lotus i kopplet, och så cyklade vi till Granån :) Var riktigt roligt att göra något vi aldrig gjort tillsammans tidigare :)
Vi hade inte alls planerat något, mer än att vi skulle grilla. Under dagen hade vi till och med glömt bort att de var valborg. Vi har varit i våran egna lilla bubbla hela helgen ;D haha.
Sms:ade Löken och frågade om han ville komma och äta, då han tidigare under dagen sagt att han inte heller hade några planer. Han tackade ja, så klart! ;) hehe.
Tyckte vi hade det väldigt trevligt :) På kvällen åkte vi in till Kalix för att se om de var nå folk ute, sen åkte vi hem och gjorde godnatt :)

Tisdag tillbringade vi några timmar ute i bodan. Hade börjat städa där smått i helgen (?), helt dagvild är jag! Aja. Vill ha städat garaget, men för att få bort grejer därifrån var vi tvungna att göra plats i bodan först, så de höll vi på med :) Satte upp gamla skafferiet i bodan så vi fick mer förvaring osv :) Blev skitbra! Fick även tömt bort en massa skrot på bron! Nu ligger allt skrot på gården, men de ska på tippen imorgon.

Idag har vi inte gjort så värst mycket. Städat lite här i huset. Sedan har Fredrik varit ute och bytt till sommardäck som vi ska ha tills vi kan sätta på de nya som vi väntar på :) Var med i början och höll honom sällskap, men när han upptäckte att ett stag av något slag var trasigt på kombin, så gick jag in :p haha. Orkade inte stå ute då de blåste så kallt. Så han fick vara ute och laga skiten medans jag gick in för att plugga :)

Har blivit erbjuden ett till jobb. Så nu vet jag inte alls hur jag ska göra.. Väntar på svar från de stället jag egentligen tänkt vara i sommar, vill veta när det är tänkt att jag ska börja arbeta där. De andra jobbet börjar redan inom några få veckor, och chansen att få förlängt är stor! Vilket jag inte vill tacka nej till egentligen..
Med tanke på våra framtidsplaner vore det bra om jag får jobba så mycket som möjligt nu.
Nå, ska ge det till imorgon, sen får jag se. Måste bestämma mig till fredag.

Imorgon ska vi in till Kalix. Ska lämna ett blodprov. Börjar som bli måttligt less på att springa där. Men de kommer vara värt de i slutändan, helt klart.
Efter att jag är klar på sjukan så ska vi åka och köpa mat åt våra fyrbenta pojkar :) Sedan bär det av hem och lasta på att skrot på ett släp och köra de på soptippen :) Känns redan bra i själen att bli av med en massa skrot! ;)

Nåjåå. Ska väl fråga Fredrik om vi ska se ett sista avsnitt av Andra avenyn innan det är dags för sängen för min del. Tror jag måste ha varit vaken några timmar innan jag kan ta blodprovet, så det blir en ovanligt tidig uppstigning om man jämför med hur de senaste dagarna har sett ut..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0