Onsdag

Vilken härlig dag! Humöret blir så mycket bättre när solen lyser och de är varmt och skönt ute! :)
Efter att ha ätit frukost och sett ett avsnitt av Gossip girl (har börjat se om alla säsonger igen, hehe), så bestämde jag mig för att sätta mig ute i solen och plugga lite :)
I början satt jag på trappan, men efter ett tag kom skuggan. Tog då ett gammalt påslakan som jag la på gräsmattan och så låg jag där och pluggade istället :) Hundarna tyckte nog också om det :) Dem låg bredvid mig nästan hela tiden, ibland for de iväg på äventyr men kom ganska snabbt tillbaka igen :) hihi.

Får se om jag orkar mig ut på en promenad senare. Känner mig helt slut av någon anledning :S Men men, här ska inte deppas idag! Nej nej. Som sagt så lyser ju solen så härligt idag! + att min älskade gubbe kommer hem redan ikväll! Som jag längtar! :) Bara tråkigt att de verkar bli dåligt väder imorgon och på fredag, enligt Klart.se.. Har ju som inte varit de bästa vädret de senaste gångerna Fredrik varit hemma :( Men jag har beställt bra väder i helgen, så vi får hoppas på de bästa ;) Om de blir bra väder ska jag tvinga med gubben ut så vi kan röra på fläsket ;)


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0