Söndag

Bloggen prioriteras inte just nu, som det kanske märks. Just nu prioriterar jag mitt välmående först jag främst.

Idag bär det av mot Gällivare! Är lite pirrig, hehe.
Fredrik och Kjell kommer i princip bara lämna av mig i Malmberget i lägenheten, sen åker de iväg för att börja sitt arbetspass.
Lotus kommer med mig, så jag kommer inte vara ensam och sysslolös :) Ska bli roligt för både mig och Lotus att få komma till ett nytt ställe :)
Felix ska få stanna hemma. Han är en berömd Piss-Olle, och vi vill inte att han ska gå runt och pissa ner hela lägenheten.. Känns verkligen i hjärtat :( Har aldrig varit borta från Felix i så här många dagar :( Inte vad jag kan komma ihåg iallafall.. Nå, jag vet att lillhjärtat kommer ha det bra här hemma med Emilia :) Han kommer bli sååå bortskämd! ;)
Emilia kommer bo här medans vi är borta :) Så det känns skönt att huset kommer vara bevakat, man vet ju aldrig om det kommer nå idioter och försöker sig på något..

hoh. Jag är ett riktigt "kontrollfreak". Hönsmamma kanske?!
Var nästan påväg att skriva en lång lista åt Emilia, men Fredrik bad mig lugna ner mig ;) haha. "Vi säger bara det viktigaste sen när hon är här".. Vill också vara lika lugn som honom :) haha.
Vill inte veta hur jag blir den dagen vi har barn! Med tanke på hur jag blir när det gäller hundarna! ;) Ojoj.

Nej. Ska ta och passa på och kolla igenom så många bloggar jag hinner innan vi åker. Kommer inte ha någon dator där borta, och orkar inte börja skriva upp bloggarna jag brukar läsa så jag kan kolla med mobilen, blir helt enkelt en bloggpaus för mig :) Enda jag kommer göra är att kolla in facebook i mobilen osv :)


Kommentarer
Postat av: Beatrice

Och många bilder tack!! :)

2012-03-05 @ 10:49:53
URL: http://beatriiicej.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0