Onsdag

Denna dag började inte så bra.
Sov på tok för länge, som vanlig.. Är så trött hela tiden.
Höll på och fixa mig inför skolan, så hör jag att någon stampar på bron några gånger och sedan knackar på dörren. Hundarna blev så klart skogstokiga och skällde som dårar. Fattar inte varför man måste stampa så jävla hårt på bron! :S
Nå, öppnade dörren, och där stod en gammal gubbe och började prata på finska. Han hade sett mitt finska efternamn på brevlådan och trodde då att de bodde en finsktalande person här. ööh?!
Informerade honom snällt om att bara för att någon har ett finskt efternamn så innebär det inte att personen pratar finska.
Fick ett blad som handlade om Jesus.
Gubben fortsatte prata fast att jag sagt att jag hade bråttom iväg.. Alltså, vad är de med de här folket som ska komma och knacka på och dela ut sådana där blad om jesus?! de vill liksom inte förstå när man säger att man inte har tid att stå och små prata.

Lektionen gick i alla fall bra idag!
Pratat med mamma på telefon ett tag också.
Handlade lite innan jag åkte hem.

Fick en glädjekänsla i  kroppen medans jag körde hem :) hehe. Dunkade på med musik och var bara allmänt glad. Man skulle få ha den känslan i kroppen oftare! Synd bara att tröttheten håller på att ta över. Skulle lätt kunna sova några timmar till..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0