Hemma

Vilka härliga dagar jag haft i Gällivare! På måndagen kände jag hur trött jag egentligen var, så det var verkligen en välbehövlig paus jag fick! :)
Gjorde inte så mycket, satt mest och tittade på tv, broderade och var ute med Lotus :)
Alltså, hur sjukt mysigt är det inte i Gällivare?! Jag har som blivit lite förälskad :) Nu var det i och för sig i Malmberget jag befann mig, men ändå! Igår kväll bestämde Fredrik att vi skulle ut med bilen så jag fick se lite mer, och oooh så fina hus det är där! Riktigt mysiga. Känns jävligt tråkigt att de ska rivas.. Samma med lägenheten som Fredrik bor i nu, de huset ska rivas om några år..
Verkligen trist att Malmberget knappt kommer finnas kvar.. Nej, tycker de är sjukt. Men pengar gör folk galna.

Nå. Fredrik körde upp på Dundret för att visa utsikten. Det skulle han inte ha gjort! ;) Jag föll som en fura och älskade det!

Promenaderna med Lotus var även väldigt mysiga. Miljön där är helt annat än här. Att man kan se berg och lite annat än det man ser här.. Tall.. Tall.. Tall.. Björk.. Tall.. Tall.. Gran.. Tall..

Idag var det tidig uppstigning. Vaknade lite före fem av att de lät som F-A-N utanför rummet. Såklart höll de på och hyvla vägen. FEM PÅ MORGONEN?! Aja. Hellre de än i jämförelse med här i Kalix. Verkar ju som att de aldrig fixar till vägarna här under vintern..
Nå. Prick 06.00 slog jag igen dörren till lägenheten och hoppade in i bilen och åkte med B till Aitik. B var snäll och lät mig åka med dit, så Fredrik och Kjell slapp åka in till Malmberget för att hämta upp mig och Lotus :)
Hoppade in i volvon och myste mig ner med min bok medans jag väntade på att gubbarna skulle sluta sitt skift :) Vid halv åtta (?) så började jag gasa iväg hemåt :)
När vi var i Överkalix började jag bli jävligt less på att köra. haha. Hade även ett rövhål som inte kunde köra bil framför mig, så då hade jag bara lust att köra åt sidan, stanna bilen och sitta å tjura som en barnunge ;D haha.
När vi passerat Morjärv hade jag så förbaskat ont i röven. Men likt förbannat så har man klappat ner arslet i soffan när man kom hem ;p haha.

Felix var såklart förbannad på Lotus när vi kom hem, haha. Lotus har verkligen blivit utskälld och inte fått komma i närheten av mig eller Fredrik, då har han fått spö :p
Lillhjärtat får bli lite bortskämd idag. Annars har han soff-förbud, men nu får han ligga där och mysa med Fredrik som ligger och sover.

Nä. Måste fundera på vad vi ska äta i helgen. Måste åka och handla.


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0