Han kan!

Varken jag eller Fredrik är så värst romantiska av oss, håller på med gulligull osv. Är väl de att vi inte har någon fantasi när det kommer till sådant ;p hehe.
Men för ett tag sedan lyckades Fredrik ta till med något riktigt gulligt! :)

När Fredrik åkte iväg mot Gällivare så satte jag mig vid hans dator för att lyssna på lite musik på youtube. Gick in på favoriter för att bläddra och se vilken låt jag skulle välja. Då började muspekaren leva sitt egna liv till och från. Tänkte inte så värst mycket på de, då Fredriks datamus är ny, så trodde de var för att den helt enkelt var för snabb för mig ;D haha.
Gick på toa en sväng, när jag kom tillbaka så hade Freddes radiosida kommit upp och så var det högerklickat. Då kom jag på att Fredrik igår kväll laddade ner ett program så han kan styra datorn via sin mobil! haha.
Nå, jag fortsatte att gå igenom låtar på youtube. Medans jag lyssnade på en låt såg jag hur muspekaren började fara omkring, i riktning mot sökrutan på youtube. Där började det radera de jag skrivit in, så trodde då att Fredrik skulle jävlas med mig och söka upp något helt annat. Sedan ser jag bokstäverna komma fram en efter en.. Han skrev "älskar dig" :)
Jag var helt säker på att han skulle jävlas med mig, men så dyker det upp något så gulligt!
Fredrik ringde mig sen för att se om jag upptäckt vad han gjort :) hehe.
Han kan vara gullig, bara han vill :)
Blev väldigt glad, de här kan jag leva på i flera månader! :D
Vid sådana här tillfällen börjar jag undra hur jag lyckats få en så här fin kille! Världens bästa :)


Kommentarer
Postat av: Bea

haha vad gulligt! :D

2012-03-26 @ 14:48:25
URL: http://beatriiicej.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0