Onsdag

Denna dag började ju inte bra.. Försov mig! Helvete. Aja, som tur var så gick de bra ändå till slut.
Imorgon är det sista jobbdagen innan jag får vara ledig i 3 dagar. Ska bli skönt ändå :) Kommer jobba över imorgon också, känns bra de också, att få några extra timmar = mer klirr i kassan.
 
Suttit och pratat med mamma på telefon ett tag. Väntar nu på att lillebror Anton ska komma hem så hon kan prata med honom. Har lovat Anton väldigt länge att han ska få komma hit, sen jag fick mitt schema har jag lovat honom att han kan komma den här helgen. Mamma sa att han nu gått och "tjatat" och frågat vilken helg de var han skulle få komma :) Sötungen! Förstår inte riktigt varför han tycker om att vara här, för vi brukar inte göra så mycket :p hehe. Kanske är tystnaden, och att få vara den som får all uppmärksamhet för en gångs skull?
Aja. Jag får hoppas på att han vågar åka buss imorgon, så jag inte behöver börja stressa med att hämta honom från Happis :)
Jag hoppas på att väderprognoserna ändras och att det blir soligt under de dagar Anton kommer vara här, så vi kan vara ute och försöka hitta på något.
 
Nåmen. Ska trycka i mig en sen middag. Min powernap blev lite väl för lång idag igen! Men är så förbaskat trött så kan liksom inte göra så mycket åt den saken :)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0