Måndag

Idag har jag intro på nya jobbet. Delad tur, så på ca 1 timme ska jag börja åka tillbaka till Kalix igen.
Var verkligen tungt att stiga upp halv 6 i morse, somnade inte förrän vid ett tiden i natt..
Än så länge tycker att att det verkar roligt, hittills har alla vårdtagare varit hur gulliga som helst :) Det enda som jag har att klaga på är mensvärken from hell som bestämde sig för att dyka upp när jag åkte hem när jag fick min rast..
Men men. Nu tagit en till Ipren och tänkte ta en liten powernap innan jag hoppar i bilen igen. Hoppas verkligen jag får mig en parkeringsplats..

Aja.
Är verkligen dålig på att blogga nu, men är så fruktansvärt stressad hela tiden.. Hushållet ska skötas, hundarna ska ha uppmärksamhet och tas om hand, skoluppgifter ska göras och så är det en massa andra småsaker som stressar upp mig.
Blir mer stressad över skolarbetet nu när jag är ute och kör intro den här veckan. Tänker göra mitt bästa för att klara av det sista nu, även om tiden egentligen inte finns. Sömnen får jag lägga åt sidan lite den här veckan om jag ska hinna plugga.
Ska försöka bättre mig med bloggningen när jag inte har några fler skoluppgifter. Orkar inte lägga energi på bloggen, försöker skära ner på allt jag kan för att försöka bli av med den här stressen..


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0