Vedförvaring

Vi åkte in till Kalix tidigare idag, for på Coop bygg och skulle köpa fönsterbrädor. Såg såklart att de hade fina vedkorgar och det slutade med att vi fick med oss en hem ;p Jag ville helst ha en med blommor som fanns där, men Fredrik envisades med att det såg ut som snöflingor och ville absolut inte ha den, han fastnade för den med ränder.. Eftersom de för de mesta är jag som bestämmer hur det ska se ut här hemma så fick Fredrik bestämma den här gången ;)
Måste väl säga att jag oftast säger hur jag vill ha det här hemma, sedan får Fredrik säga vad han tycker och så beslutar vi tillsammans hur vi ska göra :) Tur att gubben 9 av 10 gånger gillar de förslag jag har :)


Har väl inte varit så jätte roligt att ha en IKEA påse liggandes i köket.. Men någonstans har man ju behövt ha den kluvna veden som vi gör upp eld med..


Ser mycket bättre ut nu ;)




Den här vedlådan pysslade jag med för några månader sedan :) Där har vi "stor"veden, som vi kallar den.
Har målat den vit för väldigt länge sedan, långt innan jag bestämde mig för att den skulle få användas som vedlåda igen.
När jag hade mitt pysselsug så piffade jag upp den med en text :) Är väldigt nöjd med den :) Älskar att den ser sliten ut ;)

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0