suck

Borde egentligen ligga i sängen nu, men se det går inte! Måste plugga.
Under dagen försökte jag sitta och läsa på datorn, men i helvete det gick. Hittade ingen skön ställning att sitta i och blev bara snurrig i huvudet av att sitta och läsa all den där texten på datorn..
Bestämde mig för att installera skrivaren, gick ju åt helvete. Wordpad började fucka upp sig totalt. Laddade ner Open Office som för det mesta gjort som jag velat på min gamla dator. Även de fuckade med mig, tog evigheter innan jag fick det installerat.
När jag trodde allt var fixat så började jag försöka skriva ut.. Wohoo.. Den började skriva, men slutade efter halva första sidan, sköt ut pappret och började göra om samma sak igen... och igen... och igen..
Snacka om att jag tappade humöret.
Lugnade ner mig lite och gjorde några rengöringar på skrivaren. Medans jag väntade på att matningsrullen rengjordes klev Fredrik in genom dörren. Han klickade lite för att se om inställningarna var rätt, vilket de var. Testade skriva ut ett papper, och TADAAA! Jag fick ut alla papper som jag suttit och jävlats med i två timmar.
Tråkigt jävla less jag var.

så njäe, nu är de väl bara att sätta sig med papprena och läsa lite till, sen är det sängen som gäller. Känner mig inte alls redo för en skrivning imorgon. Kommer köra på den totalt.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0