Sur

Fyfan vad sur jag blev tidigare ikväll.. I god tid (ovanligt för att vara mig), bytte jag om till träningskläder och gick ut för att starta bilen och åka iväg till Kalix för att zumba.. Mhm. Det gick ju SKITBRA!
Fredrik har sagt att jag ska låta goffen stå tills han kommer hem, och köra Mercan istället. Golfens ena vindrutetorkare har slutat funka och då sa Fredrik att jag inte får använda torkarna förrän han fixat felet, så då är det bättre med Mercan..
Nå, till saken.
Startade Mercan och skulle skrapa rutorna. GAH! Gick INTE! Var typ 2 mm is på rutorna och det satt som f-a-n! Stod i 40 minuter och skrapade rutorna och lysena. De ville fan inte smälta av värmen från bilen heller.. Fy satan vad förbannad jag blev. Klockan hann bli 19 och då hade zumban redan börjat.. Ides inte åka dit för jag skulle då redan ha missat uppvärmningen osv.
Hade tänkt åka dit och kriga med min sociala fobi. Suttit hemma halva dagen med panikångest och intalat mig själv att jag klarar av att vara där utan sällskap. Så jag blev så klart besviken när jag inte tog mig dit när jag peppat mig själv hela dagen..

Nå. Jag var ändå tvungen att åka in till Kalix för att köpa snus, så jag ringde Fredriks syster och frågade om hon ville komma med och jyra på stan :) Åkte och hämtade henne och så åkte vi till Kalix :)
Blev att köra omkring överallt och pratade om allt och ingenting, var ju trevligt :) Efter att ha varit tillsammans med Fredrik i snart 3½ år så är det på tiden att jag börjar våga umgås med Fredriks familj utan att han är med :) hehe.
Jag och Emilia pratade om att åka in till Kalix imorgon igen, så får se hur det blir med den saken :)

Väntar nu på att det ska bli nog varmt i huset så jag kan lägga mig och sova.. Har en del saker att göra imorgon..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0