psykisk stress..

Är psykiskt stressad just nu.
Fick en chock på skolan idag när jag fick veta att jag, och många andra, är tvungna att läsa två kurser samtidigt. Psykologi B och så inriktning, sjukvård då för min del. Plus på det ska jag hinna plugga till Psykologi A provet som är i veckan. Trodde det skulle bli på fredag, men eftersom läraren planerat så bra krockade det med Psykologi B lektionen, så provet är nu flyttad till torsdag.
 
Kan inte slappna av nu. Så fort jag släpper pennan börjar kroppen darra och jag bara måste, måste, måste skriva lite till. Håller på och renskriver Psykologi A, så att det ska bli lättare att plugga till provet. Psyk.B frågorna får jag ta itu med imorgon, idag finns inte tiden. Sjukvård får jag ta och plugga i helgen, eftersom jag inte visste detta med att vi var tvungna att läsa inriktning nu direkt, så har jag inte ens fixat den boken, men nu är den på väg mot våran brevlåda.
 
Nej, det här funkar inte, måste skriva liiite till. Tror inte jag kommer lyckas sova något i natt. Kommer vara på tok för stressad över dessa kurser och nervös inför morgondagens besök på vårdcentralen.
 
En skeppsbruten Felix ;) Tyckte detta såg väldigt roligt :D

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0