Hemma

Äntligen hemma igen.
När vi var på väg mot apoteket från avdelningen efter att jag blivit utskriven fick jag börja be Fredrik hålla käft. hehe. Han är omöjlig :) 90% av gångerna han öppnar munnen säger han något som får mig att skratta. Idag var det inte lika uppskattat från min sida, gjorde så ont i operationssåren när jag skrattade.
Fredrik höll på att bli gammal och gråhårig när vi gick mot parkeringen, hehe. Gick inte så snabbt att gå. Skämdes samtidigt, gick som att jag skitit på mig eller något..
 
Verkligen skönt att få vara hemma igen. Eftersom jag varit kopplad till ett dropp under nästan hela min vistelse har jag sedan måndag eftermiddag suttit inne på mitt "rum" och sett tv. Har inte orkat vara ute och vandra med den där droppställningen. Blev irriterad på den bara den lilla biten från sängen till toaletten.
 
Ska bli intressant att se hur det blir att sova här hemma ikväll. Om jag tar mig upp från sängen. hehe. Annars brukar jag sova innerst, men nu har jag och Fredrik bestämt att vi byter plats tills jag klarar av att krypa till min plats i sängen som jag brukar :) De kommer nog gå bra, så länge jag kan slänga ner fötterna på golvet när jag ska upp :)
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0