Tisdag

Har varit helt inne på att det är onsdag idag! Fattar inte varför? :s

Nå. Varit till Kalix idag och umgåtts med Josse. Vi åkte till Kalix BK och lät hundarna leka av sig och träna dem lite. Lotus var riktigt duktig, om man bortser från när han bara hade ögonen på Josse och inte alls ville lyssna på vad jag hade att säga. haha.
For till DjurMagazinet och bytte reflexselen till en mindre storlek, nu sitter den perfekt! Lotus blev riktigt snygg i den ;)
Handlade lite mat och körde sen hem Josse, vi gick en liten promenad med hundarna innan jag åkte hem :) Sedan vi kom hem har Lotus legat och sovit, vilket inte händer så ofta! alltså har han verkligen fått använda sig av sitt huvud idag ;) Nöjd hund = nöjd matte!

Sen vill jag sätta mig under nålen igen! Jag bara vill, vill, vill!!!
För mig är det ingen idé att sitta och fundera så mycket över vad jag vill ha, det dyker efter ett tag upp ett motiv i mitt huvud, och sedan känns det bara såå rätt!
Vill verkligen ha denna tatuering!! Det här motivet riktigt skriker efter att få komma och sitta på min kropp!
Åååh..
Är ingen penga fråga, för pengar har jag.. Har ett speciellt kuvert där jag har mina tatueringspengar.. Lagt undan speciellt för att tatuera mig, eller köpa något som jag verkligen vill ha..
Fredrik däremot har en annan åsikt om vad jag ska göra med pengarna, typ göra något så "roligt" som att spara dem tills jag behöver dem för att betala mina räkningar.. Förstår hans tanke, men dessa pengar är födelsedagspresent och studentpresent, då vill jag ju ha ett minne utav de, inte komma ihåg att jag kunde betala lite räkningar tack vare min 20-års dag och student..
Wihoo vilket minne liksom. Ska jag då ta och gräva fram de gamla räkningarna om 40 år när jag vill sitta och minnas dessa två dagar i mitt liv? Känns ju inge vidare roligt..
Får se hur jag prioriterar. Har ändå pengar kvar efter att jag jobbat i sommar, så fortsätter jag snåla så kommer dem räcka i några månader.. Förhoppningsvis är jag ju inte arbetslös så länge till..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0