Söndag

Sov länge idag igen. Fyfan för den här förkylningen! Men nu jävlar kan jag andas genom näsan igen, efter att ha överdoserat nässpray! yey! Känns knappt som att jag är sjuk, förutom att jag känner mig lite hängig! wiiie!

Idag fick jag lite vettiga saker gjorda! Diskat och plockat lite i köket. Fredrik var snäll och dammsög medans jag rensade kattlådorna :)
Var in till Kalix och slängde burkar, glas, reklam osv.. Jävla reklam. Enda jag i princip gör med reklamen är att sortera ut papperstidningarna som duger att göra upp eld med, resten har jag kastat. Ska nu börja samla ihop reklam jag brukar kasta och föra de till återvinningen istället. Blir ju snormycket reklam annars som man bara kastar i soptunnan, och kostar massa pengar.
Var och pantade flaskor idag också, 200kr lyckades vi få ihop den här gången. Men har fortfarande hur mycket som helst kvar i bodan.. Vill bli av med skiten..
så för de där 200 kronorna for vi på Buffone och käkade pizza ;p

Imorgon ska jag sparka mig själv i röven och ringa ett viktigt samtal. Har skjutit upp det för länge nu.
Tänkte även trotsa förkylningen och fara iväg och cykla med Lotus, han har knappt fått röra sig nu när jag varit sjuk :( En liten promenad orkade jag med, resten av dagarna har han fått springa av sig på gården..
Nå, man får väl se hur det blir.. Måste sitta hemma och invänta sotarn IGEN! Sotarn kom aldrig förra gången, så nu ger vi de ett nytt försök.. Känns lite surt, då jag känner för att fara runt och hitta på något imorgon under dagen.. men men..

Nu blir det ett avsnitt Gossip Girl. Sedan sängen. Har vänt dygnet totalt och det accepterar jag inte. Bara för att jag är arbetslös ska jag inte hålla på och sova bort dagarna och vara uppe på nätterna! No way.


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0