Fredag

Idag bestämde jag mig för att sova lääänge.. Denna förkylning har gett mig en huvudvärk from hell.. Som tur är så har jag min vän Treo, han hjälper mig ganska så bra, huvudet gör inte lika ont längre..
Fredrik ringde mig vid 11, så vaknade till då och pratade med honom ett tag, men beslöt oss för att prata mer sen, för huvudvärken jag hade då var inte att leka med, så jag somnade om. Vaknade några timmar senare av att de stod någon och knackade på dörren :S Vette fan vem de var :S Nå, jag låg kvar i sängen och lät Lotus skälla, så försvann han ganska fort.
Verkligen avskyr de tillfällen de kommer okända hit och knackar på. Hatar att öppna dörren för någon jag inte känner, man vet aldrig vad de kan vara för något psycho som står där..

Inatt kommer Fredrik äntligen hem! Skulle inte förvåna mig om jag ligger och sover när han kommer, men ändå, han kommer hem! :D
Nu blir jag bara mer och mer förbannad på denna förkylning. Eftersom Fredrik fortfarande är frisk och verkligen INTE vill bli sjuk, så kommer jag inte få pussa på honom :( Har jag verkligen otur så kommer jag få hålla mig på säkert avstånd också :(

Aja. Ett avsnitt Gossip girl innan jag tar mig en tupplur i soffan..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?:

Ditt namn tack!:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ej nödvändigt)

Har du en blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0